Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Lenysa » 30 листопада 2013, 11:25

жах, цікаво, чи будуть відповідати перед законом ці молоді люди? Адже наш президент казав, що хто б це не був, всі рівні, що закон один для всіх. Подивимось чи так воно буде, чого ж варте слово Януковича.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Marichka » 30 листопада 2013, 11:59

прикро,що все так є...

не розумію,чому дехто думає,що помаранчева революція нічого не дала?!Дала,те,що мала дати.Було доведено,що вибори були сфальсифіковані і відбулось переголосування.Також про нашу країну заговорили з повагою інші країни.Після того була закордоном,то багато людей мені говорили,що за нас вболівали і були солідарними з нашим народом.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення mari » 30 листопада 2013, 12:30

Влада б"є людей. Ну як таке може бути?
Хоч це і не вперше, кожен раз вражена масштабом регресивних змін які в Україні. КРОВ...
Це може бути як точкою яка почне відлічувати зміни на краще , через смерті декількох людей, або навпаки сильно злякати і зневірити.
Надіюсь, дух не згасне. Все тільки починається.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення KriStar » 30 листопада 2013, 12:40

mari написав:Влада б"є людей. Ну як таке може бути?

така, нажаль, в нас влада... :cry: Я подивилася це відео
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
, просто в шоці!!! Як таке може залишитися безкарним?
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення taranjka » 30 листопада 2013, 12:41

Марі, на щастя нікого не вбили.
сумно, що це викликає таку слабку реакцію в самій же Україні. в мене є знайомі тернополяни, які взагалі не в курсі, що відбувається. а на сході\півдні таких набагато більше :sad:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення krapk@ » 30 листопада 2013, 12:47

головне щоб тепер на ту криваву новорічну ялинку ніхто не прийшов.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Lenysa » 30 листопада 2013, 14:54

з нас сміються всі кра\ни, ми вийшли на майдан, а вони зробили, як хотіли не зважаючи ні на кого, через зацікавленість декількох людей, страждає вся країна
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення flower » 30 листопада 2013, 14:56

Яник (чи хто там ще?) порушив Конституцію України! Але хто може притягнути їх до відповідальності? Хтось може втрутитись у це? Хто нас захистить?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Lenysa » 30 листопада 2013, 15:04

сша заявило, що висуне обвинувачувальні санкції проти нашого президента через події які стались на майдані 29 листопада.з києва люди тікають, бо була інформація про те, що в києві можливі втручання військ з боку Росії, люди бояться і тому не буде ніякого майдану
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення flower » 30 листопада 2013, 15:21

Політолог: Коли влада скасовує Конституцію, народ скасовує владу
Навіть в Білорусії такого не було, щоб новорічну ялинку поливали кров‘ю дітей.

Криваво розігнанам мирна акція відбувалася у відповідності до Конституції України, зокрема, до її 39-ї статті, яка гарантує українським громадянам свободу мирних зібрань. Акція не була заборонена судом. Застосування сили силовиками та розгон "Євромайдану" є прямим порушенням української Конституції та європейської Конвенції із захисту прав людини та основоположних свобод. Українська влада, розігнавши "Євромайдан", фактично здійснила антиконституційний переворот, скасувала дію Конституції, яка гарантує українцям громадянські права.

| +
Що сталося: реальні, не уявні фашисти (монополістиний капітал, що спирається на кримінал і поліцаїв) напали на Україну: «Ровно 4 утра, Майдан разбомбили... Нам объявили, что началася война».

Усе це робиться не від сили, а від слабкості режиму. Янукович знає, що у нього катастрофа з рейтингом, вибори йому ніколи не виграти. Економічна ситуація стрімко погіршуватиметься. Ніякі російські гроші від цього не врятують. Росія дасть гроші лише на те, щоб тримати режим під ковпаком, ізольованим.

По суті, встановлюється фашистський режим, і на початку встановлення він найслабший. У влади нема ніякої соціальної опори, крім бандитів і деградованої міліції.

Тому слід дослухатися до опозиції або тих, хто стане найсильнішим. Усі, хто може, за поданим знаком - на вулицю.

Доведемо, що ми не хохли, а справжні українці! Це дійсно війна, за всіма правилами оголошена власному народу, зрадлива війна, розпочата вранці ....

Завжди варто звертатися по допомогу до Бога, а в такі часи - до нього звернеться і той, хто забув.

Хай Господь боронить нашу Україну і всіх нас.

Будемо просити Бога простити наші гріхи, гріхи нашого народу і сподіватися, що Бог бачить злочини клятвопорушника Януковича, іуди і фарисея в овечій шкурі.

"Свою Україну любіть. Любіть її… Во врем'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть" (Тарас Шевченко).

Хто ніяк не може підтримати Майдан, підтримайте молитвою.

Всі ніші – за знаком опозиції – на Майдан (де б він не був у Києві, це буде Майдан!).

Якщо не встанемо зараз, буде так, як у 22 і 33-му коли вмирали і діти тих, хто сидів на печі у 1918, і самі вони. І не кажіть, що вас не попередили!

Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість