taranjka написав:а ти колись стояла за свої переконання?
Я не стояла за свої переконання, але я добилась того щоб сусід не палив у підїзді, хоча це багато чого мені вартувало. Я добилась, щоб не ставив машину під підїзд, а ставив де є місце для парковки. І в нас тепер тільки приїжі таке роблять. А свої бояться, бо знають, що будуть мати скандал. І до речі я вимагала лише те, що вимагає закон: не можна палити у підїздах і паркувати авто блище 5 метрів від смітника. А вони блокували і підїзд, і смітник, і ті хлопці, що забирали сміття, тягнули його через пів двору.
Я не ходжу на площі, бо вважаю, що треба почати з себе. Я вчу своїх дітей культури і моя дитина не кине сміття на землю, а шукатиме смітник. Чоловік пройшовся по поверхах і пояснив, що викидати не можна окурки у вікно, бо це пожежонебезпечно.
Я знайшла інформацію про пільговиків, і не промовчала, а виклал її на загал і написала листа до шеф-редактора.
Це моя громадська позиція і я не вважаю її пасивною. А часом занадто активна, бо там де інші пройдуть і зроблять вигляд, що то не їх справа, я зжену і тих хто палить і випиває з дитячого майданчика. І пляшки заставляла хлопців 20-річних з трави підняти (ті що вони туди закинули). І на майданчику дитячому скло збирала, бо там діти граються.
Просто кожний по різному розуміє, що значить бути свідомо активним. Хтось пішов, покричав і забув. І живе як живе, і на владу нарікає. А хтось кожний день старається зробити той світ хоч трішечки кращим.