Marichka написав:чи коли є музика чи якийсь концерт?!
Нічого, якщо це не заважає іншим. Особисто мені це дуже заважає працювати, бо те бумкання добре чути навіть за вікнами закритими. А що робити тим людям,які живуть у будинках що поруч. Вже котрий день такий галас. Там мабуть теж є і старі, і діти. Не думаю, що вони від того в захваті.
А щоб не мерзнути, можна і без музики стрибати, ходити. Але так нудно. Хто там буде довго стрибати, а так є забава.
Не вірю я в свідомих студентів. В мене кума викладачем у вузі працює, каже з групи, якщо 2-3 вчиться, то добре. ДЕ ж та свідомість? Що треба фах здобувати, щоб потім професійно працювати.
Пострибати, покричати, на те багато розуму і витримки не треба. Більше, щоб вчитись чесно, а то потім стонуть, що роботи не має. Та знань не має, бо лінувались, бо вчитись не хотіли.
Я так думаю, що студенти є, які щиро вірять в Євромайдан, але їх насправді не так багато, як тих хто прагне халявних розваг.
А щодо Німечини, то там є години тиші, і це до речі не лише нічні, і дозволи на певну гучність слухання музики. Там навіть ремонт не маєш права зробити без узгодження годин з сусідами. Це я точно знаю, бо в мене там є родина.