Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Sms написав:Нажаль,тяжко вести конструктивний дiалог,Якщо на аргументованi з економiчноi точки зору факти,що ще рано нам в европу чую у вiдповiдь неаргументованi заклики ,що грунтуються лише на емоцiях .![]()
Марi,щодо вирiшення долi людей однiею людиною:десь так з мiсяцi 3 тому комунiсти пропонували провести референдум щодо вибору подальшоi долi Украiни:КУДИ рухатись: у МС,чи у ЕС. Опозицiя зарубала цю Iнiцiативу.Питання чому?А тепер,людей Знову женуть як худобу на майдан ...
lyudmilka написав:Галина написав:Радмила написав:
Кому там потрібні наші товари?
А хто в цьому винен???
Яка якість наших товарів? Порівняти якість взуття італійського і українського взуття, чиє б ви обрали???
не читала всю тему, може хтось так писав. Але я, при всій повазі, не погоджусь. Хіба в нас не якісно виробляють продукцію? нє, навіть не так - в нас вміють і хочуть робити добре. Просто умови такі, які обрубують всі благі наміри і кидають підприємця в умови виживання. Я не маю на увазі посередників, а саме виробників. Подивіться, які в нас розвиваючі іграшки з природніх матеріалів! Та це ж всім ще рости і рости до такої якості. Я знаю поляків, які для центрів раннього розвитку затарюються в нас. Але правильно, те все душиться податком і заставляє шукати дешеві матеріали, економити на всьому.
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей