Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Радмила » 24 листопада 2013, 16:21

taranjka написав:вень культури, свідомості, відповідальності наслідок виховання. хто виховував? більшість ще покоління союзу, або виховані ними. якщо не рухатися то змін не буде. якщо рухатися до росії, то зміни і не світять.
тих, хто зараз йде покричати на майдані мало, навіть дуже мало. тих, хто в курсі подій теж не багато - серіали по тєлєку цікавіше

Знов Союз винен? За союзу за спекуляцію садили. А зараз виробник нічого не заробляє, а заробляє торгаш, який робить накрутку. За Союзу такої жорстокості не було, діти були дітьми, а після того як пустили до нас західні мультфільми і серіали, після того діти стали і розпущені, і жорстокі.

Якщо люди не йдуть на майдан, значить вони вважають що це не є сама актуальна проблема. Очевидно вони бачать майбутне України не так як ті, що на майдані.
Чому Ви вважаєте, що це пасивні люди біля телевізора. Може це свідомі люди, які трошки краще розуміють економіку і розуміють , що ЄС на разі для України не на часі.
Не всі живуть тільки емоціями - добре /погано. Ще є люди, які можуть прораховувати.

Має все відношення. Бо поки люди несвідомі, і не розуміють що вони можуть багато, доки будуть їх водити як стадо, від Росії до Європи, і навпаки.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Marichka » 24 листопада 2013, 18:11

Радмила "діти були дітьми" і щодо мультфільмів- невже ви ще до тепер вірите,що коли людина залякана,мовчить,зі всім погоджується-то супер виховання і так правильно?! Тоді вроді так було,в моєї мами ще до тепер фраза звучить "я голки без дозволу мами не брала"
А щодо мультфільмів...Не дуже бачу якісь і розвиваючі,і дуже мудрі,аж так,щоб за ними жаліти...Навіть той Ну погоди.Там вовк в образі дядька,який курить...Але зате то не західний мультфільм!!!
Наша культура,наші мультфільми,поведінка всюди-це ми з вами,я і такі,як я.З себе починати,а не звинувачувати у всьому Захід!!!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Радмила » 24 листопада 2013, 20:46

Я вихожу з дискусії. Свою думку вже сказала. Не бачу змісту повторювати.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Lenysa » 24 листопада 2013, 20:58

Перед нами стоїть вибір назад в Росію чи вперед в Європу невже всім так хочеться назад, а може давайте попробуємо щось нове, давайте прагнути до нового, а нейти назад.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення taranjka » 24 листопада 2013, 22:07

ходили сьогодні на тернопільський мітинг - сумно, бо 80% - пенсіонери... студенти бухають по кабаках :sad: хоча там мали б стояти вони
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 24 листопада 2013, 22:37

taranjka написав:студенти бухають по кабаках :sad: хоча там мали б стояти вони

це те про що хотіла донести Радміла. В молоді нема свідомості, та й не лише в молоді. Студентам добре так: мама за кордоном попи чужинцям підтерає, а її кровінка тут ті гроші пропиває і не має він чи вона бажання щось робити...

Вчора вибралась з коліжанками ввечері на шампанське. Всі бари зайняті. Нема де яблуку впасти. Вечір затягнувся і ми потрапили в Ріверпул. Дівчатка, я такого ще не бачила: студенти, діти, деяким навіть 18 нема. П'яні вдоску. Замовляють віскі, ром, джин, бехеровку.... Відчула себе кількою в банці... Не те що потанцювати, пройти тяжко. А ми говоримо про свідомість...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення sky » 24 листопада 2013, 22:43

Sms написав:
sky написав:А ви колись були в російському селі?

а Ви особисто жили в Росії, що так стверджуєте впевнено?

Була, і так як вони жити не хочу
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення taranjka » 24 листопада 2013, 23:33

Sms якщо не міняти, свідомість не зміниться.

ага, і прикро, бо вчора був день трауру - ставити б свічечки а не в кабаках туснячити
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 24 листопада 2013, 23:36

сайт уп зламали (
кличка на мітинг не пускали
залякують перевізників. щоб люди не їхали на майдан

оце все і гірше, тиск та кабала, чекатиме нас і далі, якщо зараз не підтримаємо курс на свободу та цінність людини, держави, України
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Sms » 24 листопада 2013, 23:47

taranjka написав:ставити б свічечки а не в кабаках туснячити

Свічку я запалила!!! І не суди , да не судима будеш. Щось ти як для вагітної надмірно агресивно себе поводиш. Валер'янку не пробувала пити? Ти не святкувала б своє День народження, якщо б він припадав на день трауру?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей