Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення ааа » 23 листопада 2013, 21:22

Дівчата чому ви такий гвалт підняли. Зараз не йде питання Європа чи не Європа. Постало питання Росія чи ЄС? Із двух зол, як то кажуть... А Росія шантажує, нагло шантажує. І не треба співати про дружбу народів і т.п. Ніякої дружби нема і не буде при тій владі що зараз є в Росії. Подивіться на приклад Грузії. Впала в немилість і все... боржомі і вина оголосили неввізними, кордони закрили, розстріляли простий народ... А перед тим співали теж про братерство. Тільки в грузин хватило клепки не вестись на це, знайшлись нові ринки ніхто не вмер, а от нашим бачу не хватає сірої речовини. І дякуйте богу що в нас і наших дітей ще не стріляють. Путіну мізків хватить... Росії невигідний наш союз із ЄС, вона не хоче Європи під боком... і вона це відверто показує, погрожує відключити газ, не купити молоко, цукерки, сир чи що там ще їм примарилось... і т.д. А Україна в цьому всьому як невістка на виданні, тягнуть її в різні боки. От і прийшов час визначитись. Куди нам? І не треба розказувати що наше виробництво пропаде, його і так майже нема, так що гірше вже не буде. Невже така зневіра у власному народові? І зараз без ЄС купа людей працює і робить якісні речі закордон, незаважаючі ні на що. При тому що ринки Європи для нас закриті, дешевих кредитів нема, допомоги від держави нуль, Росія купує в нас за мінімальну можливу ціну. Але народ в нас з мізками і завжди знаходить як викрутитись. Багато знайомих хто має свій бізнес, не хочуть допомоги, вони хочуть щоб не заважали, а вже як зробити і де продати наш народ завжди вміг дотумкати....
Західні інвестори готові йти до нас з грошима, але вони бояться отакої влади круть-верть. Якщо буде підписана асоціація і закони приведуть трохи в порядок, то інвестори підтягнуться, в нас є землі, в нас працьовитий і не дурний народ. Невже вам важливо як те підприємсво буде називатися і хто буде власником Іван з Пототорів чи Хуан з Іспанії? Якщо це дасть можливість нам всім працювати і заробляти? А не їхати на поклон до чужої країни, ламати сімью і обрікати дітей на соціальне сирітство? Невже б ви не хотіли щоб ваші мами і тати повернулись з закордону додому і доживали старість тут? А вони повернуться, якшо діти зможуть на ногах самі стояти, а не чекати подачки мами з Італії. Європі вигідно не закривати наше виробництво, а підтримувати його, тому що в нас дешева робоча сила, ще й під боком. Подивіться на Румун, Болгар... і всіх тих бідось що останнім часом вступили в ЄС, стало їм гірше? Думаю ні. Так всюди є нюанси, всюди важко. ніхто нам червоний килимок не встелить для входу в Європу, але якщо пахати то і результат буде, а працювати в нас завжди вміли. Якщо порівняти наше село і російське, то небо і земля. В нас господиня розірветься але і хату до свят підбілить, і заборчик підлаштує і квіток насадить, і поросятко вигодує і ковбаску зробить. В Росії якщо поїхати трохи далі від Москви... пустка. Хати чорні не побілені, заборів нема, про худобу і господарку... нєєєт нє слишалі.... А про нац. питання чули? Москва мусульманська вже більше ніж будь-яка мусульманська країна... У класах більше Гульнар ніж Альон. Про всиновлення і про гемосексуалім взагалі мовчу.... Приймаються під шумок такі закони які кожну неугодну родину зможуть посадити і відбрати дітей (це про питання ЮЮ яке тут теж піднімалось). Якшо когось цікавить можу дати посилання... І якщо здалеку це все виглядає як турбота про дітей, то зблизька тільки як ще один інструмент осудити неугодних... Диктатура там наступає кожен день більше, чи хочете нам цього? Росії не важливі наші товари, сто років вони їм не здалися, а от як засіб впливу, дуже навіть... Україна була завжди на тому перетині, завжди за неї йшла боротьба...
А модернізація підприємств це питання часу, рік-два. І наші зможуть виробляти якісний товар. В рідному містечку моїх батьків єдине підприємство яке давало роботу викупили німці, вже років з 8 назад. Так вигнали половину лінтяїв і пияків, але іншим дали роботу постійну, з соцпакетом, дітям садок. Привезли нове обладнання, працівників повезли в Німеччину на навчання, молоді спонсорують навчання у Львівському інституті, тому що їм потрібен якісний персонал. Це немало для міста розміром зі Збараж. І роблять якісну продукцію і на україну і на закордон. Люди ходять на роботу, про виїзд закордон мове не йде, діти при мамі, і сімя вкупі. І якшо у вас вдома є меблі з ДСП, то 50 процентів ця ДСП виготовлена на тому заводі. Попри підприємство росте і бізнес і інфраструктура, бо люди живуть. А спочатку всі кричали гвалт, німцям добро віддали!!!! :scare: Хоча до того підприємство було бідосею, майже стояло і не платило зп роками. Як то кажуть сам не гам - чужим не дам.
Світ не стоїть на місці, він розвивається, кордони розмиваються. Так багато тих хто не може виїхати, особливо молодь - виїде, так було зі всіма країнами як вступали в ЄС, але з часом цей процес внормується. Я за те щоб була свобода вибору, а з Росією нам це не світить. :sad:
ааа Офлайн

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 22:49

taranjka написав:вигод від Асоціації

1.Зменшення корупції
Зміни відбудуться в управлінні державними фінансами та планування державного бюджету. Зміняться функції КРУ і Рахункової палати.

І що? Як це змінить тих людей, які звикли собі гребти в кишеню? Хто схоче, то придумає, як це обійти. В нас мало законів, які проти корупції? В нас проблема з їх виконанням.

taranjka написав:2.Посилення захисту споживачів
Водяться європейські стандарти контролю якості продукції. Ліквідуються мита на імпорт. Українські товари стануть максимально безпечними та продаватимуться на європейських ринках. Українці отримають дешевші європейські товари

Щоб товари стали безпечні, треба змінювати технологію. ЗА рахунок чого?
taranjka написав:3.Експорт в ЄС: товари
До 383 млн. євро щороку зможе заробити Україна за рахунок скасування ввізних мит до ЄС. На 83% українських с/г товарів запроваджується нульова ставка з першого дня дії Угоди. Пришвидшується процедура сертифікації при виході на ринки ЄС.

А що повеземо? Що в нас є, такого щоб європейці хотіли в нас купити?
taranjka написав:4.Експорт в ЄС: послуги
Українські компанії зможуть надавати послуги громадянам ЄС, для цього матимуть право відправляти своїх фахівців у ЄС. Українці зможуть відкривати філії у країнах ЄС, українські інвестиції в ЄС отримають додатковий захист. Проте Угода встановлює і обмеження на експорт послуг.

Які послуги? Що ми можемо запропонувати?
taranjka написав:5.Переваги для малого та середнього бізнесу
В Україні знову стане вигідно виробляти товари. Безпечна продукція не буде сертифікуватися взагалі. Скасовуються ГОСТИ і Технічні умови. Імпортери зможуть легше оформлювати товари на митниці, митна вартість визначатиметься по контракту.

Хто буде визначати безпеку продукції? Чи достатньо буде написати "Продукція супербезпечна". Ну хоч трохи включайте логіку. Щоб довести що продукція безпечна, треба хоч якусь перевірку пройти.

taranjka написав:6.Соціальна політика. Освіта.
Водиться додаткові 4 дні відпустки. Забороняється платити жінкам менше ніж чоловікам. Вдосконалюється система первинної медичної допомоги. Навчальні програми у вузах і ПТУ будуть співмірні з програмами у вузах ЄС. Українські дипломи і кваліфікації для допуску до роботи визнаватимуться у ЄС.

Це взагалі смішно. Яка додаткова відпустка? Тут люди мають 1 вихідний в тиждень. Для кого та відпустка? Хіба тих хто в державних установах. а приватники, як хочуть так і далі будуть з людей соки витягувати. В нас зараз стільки людей працює і нелегально і без відпусток. І закони є. Їх не виконують. Вступ до ЄС цього не змінить.
Яким чином українська освіта буде європейською? Тоді треба 80 відсотків і програм, і викладачів міняти.
taranjka написав:7. Довкілля стане чистішим і безпечнішим
Вводяться нові стандарти якості повітря та води, зміняться методи контролю стану довкілля, управління сміттєзвалищами та переробкою сміття. Українські підприємства за 4- 5 років мають зробити свої виробництва безпечними.

А за рахунок яких коштів?
taranjka написав:8.Космос, наука і технології. Інформаційне суспільство
Ми разом працюватимемо над створенням європейської навігаційної системи – конкурента GPS. ЄС користуватиметься нашими технологіями ракетобудування. Українські вчені будуть залучені до європейського дослідницького простору. Стане кращим і активно розвиватиметься 3G інтернет, збільшиться пропускна здатність мобільного інтернету.

Оце може й реально.
Все решта на рівні лозунгів. Де економічні розрахунки. Де конкретика?
Можна було дописати, що ще прилетять інопланетяни і все це зроблять для України.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 22:54

Радмила а що Росія може запропонувати? чи може лишаємо всьо як є, і хай само міняється ?
якщо не ризикувати, то нічого не зміниться. я за ризик з ЄС, а не московією
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 24 листопада 2013, 00:49

Зображення
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення гра з вогнем » 24 листопада 2013, 04:20

Зображення
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Радмила » 24 листопада 2013, 12:18

taranjka написав:Радмила а що Росія може запропонувати? чи може лишаємо всьо як є, і хай само міняється ?
якщо не ризикувати, то нічого не зміниться. я за ризик з ЄС, а не московією

Я не про те , що хто нам може запропонувати, а про самосвідомість. Чому українці завжди шукають хто їм у всьому винен? Ось знайшли ,Росія наш ворог, та вона нам,.... наробила. А ЄС , то рай. Ми туди вступимо і все буде ок.
Не в тому проблема. Подивіться на Швейцарію , вона процвітає і їй для цього не протрібно бути в ЄС.
А нам бракує клепки, при нашому багатстві, все комусь в рот заглядаємо.

Українці самі вині в тій ситуації в якій ми живемо. Якби кожний елементарно дотримувався законів, або б дружив зі своєю совістю, то тут було б дуже гарно жити.
Елементарно, прийняли закон про заборону палити в громадських місцях, і що? Всі зупинки задимлені, підїзди... Де виконання закону, де самосвідомість?

Освіта? Та з групи 2-3 студента, якщо вчиться, то добре. Не хочуть. Чому є корупція у Вузах? Бо не вчаться, тоді й купують оцінки. А потім такі фахівці йдуть на куплені місця роботи і будують нашу державу.
Якщо ти не хочеш вчитись, то навіщо місце займаєш?
Чому в приватників працють без вихідних і часто неофіційно? Бо шкода їм людині заплатити нормально, бо треба машину собі купити покрутішу, і т.д. Якби всі нормально платили, то у людей була б купівельна спроможність і наші виробництва розвивались.
Чому продукти такі низько якісні? Росія вина? Бо жадні, хочуть подорожче продати. Навіть на базарі навчились курей повітрям надувати. щоб курка більша виглядала.
І так у всьому. Нечесність, жадність, неосвіченість, лінь, взаємна неповага - ось вороги нашого народу.
А вийти на майдан покричати, то не тяжко. Тяжко кожний день чесно жити, щось робити для розвитку іншої держави.
Підіть спитайте в тих хто там зараз стоїтьна майдані , що конкретно ти зробив для того щоб в нас тут було добре жити. Який твій вклад в суспільство? Може одиниці знайдуть, що відповісти.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення flash-ka » 24 листопада 2013, 13:03

все буде так як захоче "триголовий дракон".........на жаль від нас глобально нічого не залежить.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Lenysa » 24 листопада 2013, 13:20

Радмила, просто перерахуй , що доброго для нас зробила Росія? Чого ви пак проти Європи? Подивіться як живуть росіяни, а як європейці, там же ж тільки Москва і ще пару міст нормальні, а далі в селах болото, бруд, злидні. Що там доброго?
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення taranjka » 24 листопада 2013, 16:07

Радмила і що з того, що ти написала має відношення до питання єс чи росія? рівень культури, свідомості, відповідальності наслідок виховання. хто виховував? більшість ще покоління союзу, або виховані ними. якщо не рухатися то змін не буде. якщо рухатися до росії, то зміни і не світять.
тих, хто зараз йде покричати на майдані мало, навіть дуже мало. тих, хто в курсі подій теж не багато - серіали по тєлєку цікавіше :sad:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 24 листопада 2013, 16:15

Lenysa написав:Радмила, просто перерахуй , що доброго для нас зробила Росія? Чого ви пак проти Європи? Подивіться як живуть росіяни, а як європейці, там же ж тільки Москва і ще пару міст нормальні, а далі в селах болото, бруд, злидні. Що там доброго?

Я не проти Європи. Я говорю за те, що вступ в ЄС зараз для української економіки - це смерть.
Аргументи приведені вище.
І вступ в ЄС не зробить одразу наше життя таким як в Європі.
І я проти того, щоб ми були за що завгодно, тільки не з Росією. Як тут вже звучало. Бо не вважаю Росію винуватцем всіх бід України то раз. І зараз це наш економічний партнер, з яким в нас значно більше звязків ніж з ЄС. І було б безглуздо їх руйнувати не отримавши нічого натомість.

Я за Україну. За свідомих українців. За те щоб кожний на своєму місці робив наше державу кращою. Бо реально від кожного багато залежить. І тоді не буде такої істерії ЄС чи Росія. Ми будемо самодостатні.
Але на жаль більшості так легше, сказати що нам все хтось в чомусь винен, а не подивитись на себе.

Хто нам винен, що в Європі є дороги, а в нас не має? Чи не той кожен від найвищого, що взяв відкат, до найнищого, що вже реально вкрав відро асфальту.
Хто винен що не має кваліфікованих лікарів, вчителів, інженерів? Від мами яка заплатила-запхала дитину вчитись, яка була неспроможня вчитись, і до викладача який за гроші поставив оцінку і випустив фахівця, і того хто взяв на роботу некваліфікованого спеціаліста.
Хто винен що не мають люди за що купити елементарне. Та самі ж і люди винні. Бо сьогодні роботодавець, який допустимо вікна продає, заплатить мінімальну зарплату своїм робітникам, а завтра вони йдуть на базар і той хто умовно кажучи яблука продає, продасть 100 кг, а 200 викине, бо люди не мали за що купити, і він вже не піде вікна нові купувати, бо не має за що. Це треба усвідомити, що кожний несе за це відповідальність.

Бо той хто везе вирощену бараболю на хімії на базар, чи свинину, він підриває здоров'я інших, і вже завтра буде зі слізми кидати гривню тій онкохворій дитині, навіть не думаючи , що саме його продукти стали причиною тієї онкології.

Про це треба кричати на майданах. Пояснювати людям, що ми, ми самі зробили цю державу такою. Бажання обдурити ближнього від самого низу до самого верху, ось наша біда. Як кажуть народ має тих правительві на яких він заслуговує.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей