Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 14:31

Нажаль,тяжко вести конструктивний дiалог,Якщо на аргументованi з економiчноi точки зору факти,що ще рано нам в европу чую у вiдповiдь неаргументованi заклики ,що грунтуються лише на емоцiях . :dash:

Марi,щодо вирiшення долi людей однiею людиною:десь так з мiсяцi 3 тому комунiсти пропонували провести референдум щодо вибору подальшоi долi Украiни:КУДИ рухатись: у МС,чи у ЕС. Опозицiя зарубала цю Iнiцiативу.Питання чому?А тепер,людей Знову женуть як худобу на майдан ...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Любов » 23 листопада 2013, 14:45

Sms, до твого відома, ніхто нікого не жене. Люди йдуть і їдуть самі свідомо.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Marichka » 23 листопада 2013, 15:20

Освіта була не дуже "безкоштовна".Батьки казали,що можна було доплатити і таки поступити.І про медицину не змовчу,бо і тоді вміли подякувати "в кишеню"...Це був малий проміжок часу,що давали житло.І так довго не було б!!!Бо нічого безкоштовного не буває!!!Мусів хтось би платити за це,а звідки?!А щодо розкрадання,то крали все,що могли і як могли!!!Так теж довго не могло б бути...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 18:32

Любов написав:Sms, до твого відома, ніхто нікого не жене. Люди йдуть і їдуть самі свідомо.

до твого відома є поняття політичних маніпуляцій. Чому ж ці свідомі люди не йшли на майдан, коли опозиція забракувала проект проведення референдуму? Ми ж демократична країна і референдум це узаконене воєвиявлення народу обов'язкове до виконання. Пішли б тоді свідомо на майдан і відстояти своє право на Європейське майбутнє. Провели б референдум і все. Де були ті свідомі?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 18:51

Sms написав:Якщо на аргументованi з економiчноi точки зору факти,що ще рано нам в европу

якщо не робити вибір, то україна і за 100 років не буде ні до чого готова. бо в підприємців нема розуміння, що якість продукції\послуг потрібно підвищувати, а не робити як є. а угода з єс кидає їх в конкурентне поле, де прийдеться або змінюватися і удосконалюватися, таким чином мати можливість конкурувати з европейськими фірмами і орієнтуватися вже не лише на місцевих споживачів. ну або загнутися з своїм неякісним товаром.
найбільша конкуренція буде в сг - поява конкурентів (ввізне мито знизиться шось на 4%) відповідно тре удосконалюватися. але, зявиться можливість експортувати свої товари (піднявши їх якість) в европу без мита, обмінюватися досвідом з европейськими виробниками. крім того єс скасує субсидії, які зараз діють для виробників деяких товарів, що поставляються в україну
в харчовій промисловості теж - основна умова - підвищення якості продукції, удосконалення в-ва. так, буде більше конкурентів - але для споживача це плюс, може не тре буде польські товари з машин купляти
в фінансових установах теж конкуренція - то ж европейські банки можуть кращі умови запропонувати, може закінчиться "ера привату"...
важка промисловість взагалі майже не зміниться
ці реформи ж не будуть прийматися за один день, вони розраховані мінімум на 10 років, а то й більше. може хоч вони стимулюватимуть укрвиробництво мінятися, в іншому випадку в україні нічого не зміниться в ближчі 100 років
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 18:57

в даній ситуації єс це не лише економічний вибір (росія як наш головний ринок для експорту часто використовує це для шантажу, а це не сильно приємно і корисно), а й культурний
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 19:18

taranjka написав:якщо не робити вибір, то україна і за 100 років не буде ні до чого готова.

ок. А як на рахунок підвищення плати на комунальні платежі до 40%? Це теж одна з вимог ЄС щодо підписання договору.

А щодо конкурування: де гроші на удосконалення виробництва візьмемо, щоб бути спроможніми удосконалюватися?
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flash-ka » 23 листопада 2013, 19:35

маємо неймовірно багату державу. родючі землі, офігенний туристичний потенціал, працьовитих людей...і дофіга бидлосів, які ніяк не можуть нажертися. вже мають стільки влади і грошей, що мабуть вистачило б на кілька планет.
я готова платити податку 70 % і жити у правовій державі (наразі чоловік звільнився, бо платив 70% податку а мав....то скоріше його мали...)
бачила, сподобалось
Зображення
я однозначно проти росії
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 19:40

Sms написав:ок. А як на рахунок підвищення плати на комунальні платежі до 40%?

а ти думаєш з сучасним розвитком економіки років так за 5 комунка не підвищиться на 40%? просто цього "не афішують" наперід
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 20:41

8 вигод від Асоціації

1.Зменшення корупції
Кожен розділ Угоди спрямований на боротьбу з корупцією в державній та приватній сфері. Зміни відбудуться в управлінні державними фінансами та планування державного бюджету. Зміняться функції КРУ і Рахункової палати.

2.Посилення захисту споживачів
Водяться європейські стандарти контролю якості продукції. Ліквідуються мита на імпорт. Українські товари стануть максимально безпечними та продаватимуться на європейських ринках. Українці отримають дешевші європейські товари
Споживачі зможуть легше відсудити у недобросовісних виробників компенсацію.

3.Експорт в ЄС: товари
До 383 млн. євро щороку зможе заробити Україна за рахунок скасування ввізних мит до ЄС. На 83% українських с/г товарів запроваджується нульова ставка з першого дня дії Угоди. Пришвидшується процедура сертифікації при виході на ринки ЄС.

4.Експорт в ЄС: послуги
Українські компанії зможуть надавати послуги громадянам ЄС, для цього матимуть право відправляти своїх фахівців у ЄС. Українці зможуть відкривати філії у країнах ЄС, українські інвестиції в ЄС отримають додатковий захист. Проте Угода встановлює і обмеження на експорт послуг.

5.Переваги для малого та середнього бізнесу
В Україні знову стане вигідно виробляти товари. Безпечна продукція не буде сертифікуватися взагалі. Скасовуються ГОСТИ і Технічні умови. Імпортери зможуть легше оформлювати товари на митниці, митна вартість визначатиметься по контракту.

6.Соціальна політика. Освіта.
Водиться додаткові 4 дні відпустки. Забороняється платити жінкам менше ніж чоловікам. Вдосконалюється система первинної медичної допомоги. Навчальні програми у вузах і ПТУ будуть співмірні з програмами у вузах ЄС. Українські дипломи і кваліфікації для допуску до роботи визнаватимуться у ЄС.

7. Довкілля стане чистішим і безпечнішим
Вводяться нові стандарти якості повітря та води, зміняться методи контролю стану довкілля, управління сміттєзвалищами та переробкою сміття. Українські підприємства за 4- 5 років мають зробити свої виробництва безпечними.

8.Космос, наука і технології. Інформаційне суспільство
Ми разом працюватимемо над створенням європейської навігаційної системи – конкурента GPS. ЄС користуватиметься нашими технологіями ракетобудування. Українські вчені будуть залучені до європейського дослідницького простору. Стане кращим і активно розвиватиметься 3G інтернет, збільшиться пропускна здатність мобільного інтернету.

Митний союз vs Угода про асоціацію

Митні ставки з країнами Митного союзу вже скасовані. Отже МС не може нічого запропонувати Україні, крім теоретично дешевшого газу. Угода про Асоціацію скасовує мита з ЄС, запроваджує соціальні, освітні та екологічні стандарти, зменшує корупцію та посилює конкуренцію.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей