Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 10:49

taranjka написав:чому мої висновки пусті? тут було чітко написано, що жалію за союзом, і найбільшою трагедією був його розвал. особливо актуально звучить в річницю голодомору

було написано за чим сумують, що було у союзі і немає зараз, а не що жаліють саме за союзом. Відчуваєш різницю? :crazy:

А на рахунок голодомору не плутай праведне з грішним!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 10:54

Радмила написав:Розвал союзу, був трагедією для України.

напевне я шось не те розумію?

я не плутаю праведне з грішним, але говорячи про союз потрібно згадувати все, що там було, а не лише халявну хабарницьку медицину і інше безкоштовне
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 11:03

taranjka написав:халявну хабарницьку медицину

я бачу ти зовсім не орієнтуєшся в історії :crazy: Хабарницька медецина в Україні зараз)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 11:11

в історії я добре орієнтуюся. і медицина хабарна прийшла до нас з радянського союзу. взагалі хабарництво процвітало і за нього навіть карали. справа першого ректора медичного інституту Огія - розстріляного за хабарництво (60 чи 70-ті). вже тоді та система була налаштована, але карали жостко. іноді. потім на все вже закрили очі
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 11:20

taranjka написав:в історії я добре орієнтуюся. і медицина хабарна прийшла до нас з радянського союзу. взагалі хабарництво процвітало і за нього навіть карали. справа першого ректора медичного інституту Огія - розстріляного за хабарництво (60 чи 70-ті). вже тоді та система була налаштована, але карали жостко. іноді. потім на все вже закрили очі

Як завжди винен союз:) Це заанглажований погляд на історію:) Легше всього звинуватити когось, а не самих себе:) За того ж Союзу Україна мала перше місце за потужностями аграрного сектору, однак зараз змушена закуповувати ті самі зернові. В цьому теж СОЮЗ винен? Чи може у тому, що в Врадіївці згвалтували і вбили дівча? Називається "почали за здравіє - закінчили за упокій!"
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 11:34

Sms написав: За того ж Союзу Україна мала перше місце за потужностями аграрного сектору, однак зараз змушена закуповувати ті самі зернові.

ага, і як результат три голодомори. а ще як радо всі в колгоспи йшли і своє майно віддавали (а ті хто не хтів їхали в більш прохолодний клімат до білих ведмедів). в тих колгоспах і навчились красти (всьо вакрух калхозноє, всьо вакрух майо (с) народний фольклор)))

але це тема не про радянський союз і те яка б була кльова зара україна якби він не розвалився
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 23 листопада 2013, 11:37

Святослав Вакарчук
ВСТАВАЙ

Вставай, пий чай з молоком,
Молися на теплий душ.
Без тебе сьогоднi сплять
Мiльйони нових сердець.
Давай, не можна стояти -
Навколо прямий ефiр.
Тобi так мало залишилось
Часу сказати всiм,
В очi сказати їм,
В очi сказати їм:

Вставай, мила моя, вставай,
Мила моя, вставай, мила моя, вставай!
Давай, мила моя, давай,
Мила моя, давай, бiльшого вимагай!

Вставай, всiм покажи,
Де ставити перший слiд.
Твоя земля чекає:
На Захiд або на Схiд?
С Заходу i на Схiд,
C Заходу i на Схiд.

Вставай, мила моя, вставай,
Мила моя, вставай, мила моя, вставай!
Давай, мила моя, давай,
Мила моя, давай, бiльшого вимагай!

Я за те, щоб в людей був вибір. Європа не казка, забагато розхлябаності, розбещеності, але поряд з тим, є і толерантність і права і вибір. А це- важливо.Головне щоб Україна себе не згубила, свої традиції, віру, але це залежить від нас.
І ще- ніякий дядя не може вирішувати усе за інших.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 11:42

taranjka написав:і як результат три голодомори.

Якщо ти так кльово орієнтуєшся в історії то знаєш про причини виникнення:) Одне до одного не має жодного стосунку:) Штучно створені умови на початку створення СРСР та розвиток промислових потужностей у 70-их різні речі. Хоча б глянути на 40 років, що минули від одного до другого:)
taranjka написав:але це тема не про радянський союз і те яка б була кльова зара україна якби він не розвалився

Цю тему почала ти :) І я, і Рамила зауважили, що не проти Європи. Але не зараз. Мова про це!
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 12:04

якби не було такого початку, то б не добилися того, що було. а результатів по сг добивалися не розвитком техніки, а збільшенням орних земель. невже це велика заслуга?
тему радянського союзу почала не я, я відповіла на те, що раніше писали. так, мене дивує, як можна сумувати за тими часами. ну але, кожному своє
в Радимили я взагалі не прочитала, що вона не проти європи. прочитала, що вона не проти росії

всі так розписуються за те, що це буде капець укр економіці, так ніби вона зараз процвітає. чи є шанс на процвітання в ближчі енн років. чи ви думаєте, якщо нічого не змінювати (а якщо не робити вибір, то мінятися нічого не буде) то здихаюче текстерно раптом почне виготовляти якісну тканину (почитайте тему про постільну білизну)? чи уклавши митний союз завод знову буде процвітати, бо в росії комусь тре ті тряпочки?

щодо того, чи готові українці - то ні. і ще не скоро будуть готові. а якщо вернутись під росію то взагалі :crazy:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lenysa » 23 листопада 2013, 12:08

Радмила написав:
гра з вогнем написав:зараз тікають з України, тікатимуть ще більше, якщо Україна не обере правильний шлях.

Розвал союзу, був трагедією для України. Це зруйновані долі. Розбиті родини. Зруйнована економіка. Це руїна. Вимерлі міліони. Виїхали міліони. Реально при союзі всі жили більш менш рівно. Мали БЕЗКОШТОВНУ, насправді безкоштовну освіту, медицину. Всі мали роботу і отримували безкоштовно житло. Будувались садочки, школи, бібліотеки, санаторії, парки. А зараз? Наші патріоти вже позабудовували майже всі парки у Тернополі. А де ж нові садочки? Санаторії всі приватизовані, ліки платні. Пенсії смішні. Класна незалежність. Незалежність від життя.

Союз треба було не валити, а розвивати. Він з руїни піднявся після війни. З часом ми могли б бути кращі ніж Європа. Не судилося.

ой, це кому ж було краще? тим хто на фермах гнив день і ніч чи тим, що норми відробляли, а дітей малесеньких брали собою в поле, чи тим хто за хлібом і одягом в чергах стояв ночами бо не було що купити.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість