Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Lenysa » 22 листопада 2013, 22:28

кину вам одній із соц. сітей знайшла.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Галина » 22 листопада 2013, 22:41

Радмила написав:Кому там потрібні наші товари?

А хто в цьому винен???
Яка якість наших товарів? Порівняти якість взуття італійського і українського взуття, чиє б ви обрали???
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Сяна » 22 листопада 2013, 22:52

в мене можливості нема зараз їхати у Київ на євромайдан, тому і не обдумую її
а от батьки мої їдуть в неділю вдосвітка у Київ
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення гра з вогнем » 22 листопада 2013, 23:21

аби з не Росією - це багато значить
Росія затягне нас у страшне болото, з Росією майбутнього не має.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Радмила » 22 листопада 2013, 23:24

Галина написав:
Радмила написав:Кому там потрібні наші товари?

А хто в цьому винен???
Яка якість наших товарів? Порівняти якість взуття італійського і українського взуття, чиє б ви обрали???

Питання не в тому хто винен. Питання в тому, що від того що ми вступимо в ЄС якість не підніметься. Ну не можемо ми в один момент поміняти всю технологію на виробництві. На це потрібні кошти і не малі. А ЄС не буде розвивати собі конкурента. Чи Ви думаєте, що приїдуть італійці, дадуть нам гроші на обладнання взутевої фабрики, щоб ми з ними конкурували на ринку? Вони просто привезуть сюди своє взуття і по вигідній ціні, а наші взутеві фабрики остані закриються. Люди підуть на вулицю. Ось і вся логіка.
Що ми можемо привезти в Європу? В Росію можемо. В ЄС під сумнівом великим.
Україна повинна думати про свої інтереси, а не про те хто там де нас хоче бачити.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення гра з вогнем » 22 листопада 2013, 23:33

дійсно принесемо в дар Росії нашу незалежність. за яку боролися руками - вона це оцінить.
лиш би ринок збуту не втратити
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення KriStar » 22 листопада 2013, 23:34

А приєднавшись до Росії на що ми перетворимось? Щоб не було краху потрібно працювати, а не надіятись що приєднвшись до країн Європи нам все будуть підносити на блюдечку! Й чогось мені здається, що гірше ніж є, вже бути не може.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Радмила » 22 листопада 2013, 23:36

Lenysa написав:кину вам одній із соц. сітей знайшла.

Мене не зворушило.Щось дід запамятував не Росія його кинула в війну, а Німчена (європейська) напала на СРСР, в тому числі і на Україну, а перед тим на багато європейських держав. Не СРСР пішло на Німців, а німці пішли на Москву, спаливши пів України. Мій дід теж воював, але він казав, що захищав свою землю від фашистів.

Я вважаю, що це упереджене ставлення до Росії. Можна згадати багато "добра" і від поляків, і від німців, про турків взагалі мовчу, вже всі давно забули як вони тут вирізали, вивозили. Це історія. І ніхто Україну в ній не бавив.

Моїй бабусі вже 86. І вона вважає, що ми маємо бути з Росією. І я з нею згідна.

Росія в болото? Та Росія єдина хто сказав, нам не потрібні гей-паради, бо це неприродньо. Я не хочу щоб моїх дітей вчили, що гейські сім'ї і лесбіянські - це норма. Бо вважаю, що це неприродньо. Оце справді болото. Я не хочу, щоб українських дітей потім вивозили в гейєвропейські сім'ї, завдяки ювінальній юстиції, нав'язаній нам тією ж Європою.
З Росією в нас багаторічня історія. Щось було добре, щось погано, але так як і зі всіма. Треба дивитись реально, де наші економічні інтереси. Лише сильна економіка зробить нашу державу сильною і по сравжніму незалежною.
Все решту маніпуляція.
До речі так ніхто і не сказав конкретно, що отримає Україна при вступі в ЄС.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення westa » 22 листопада 2013, 23:41

Радмила написав: Що реально дасть нам вступ в ЄС? Я переваг не бачу.

Радмила
Для мене , якщо порівнювати , то ЄС - як університет , а Митний союз - як ПТУ. В ВУЗі вчитися довше і важче , але перспективи кращі , в ПТУ схалявити можна , але потім працювати обслуговуючим персоналом.
В найбіднішій країні Євросоюзу зарплати і пенсії на порядок вищі , ніж у нас . Я думаю , це аргумент.
Прагнути треба до кращого , до вдосконалення. В Європі ніхто за нас працювати не буде , а щоб були зміни треба працювати довго і наполегливо.Ми не потрібні в ЄС з своєю корупцією , повальним злодійством , халатністю , вибірковим правосуддям.
Наші товари неконкурентноспроможні , бо нема якраз тої конкуренції. Є попит - то нащо напрягатися. В Європі напрягтися прийдеться. Ясно , що зразу покращення ми не відчуємо.На це підуть роки.Але якщо нічого не робити , то нічого і не буде.
Україна велика країна з величезним потенціалом , ми можемо знову стати "житницею" Європи , для того є і земля, і робоча сила, і буде "копняк" , для проведення модернізації виробництва.Те ж саме і з легкою промисловістю.
Нам потрібні зміни , модернізація , інвестиції і це можна знайти в ЄС.
Я не спеціаліст , конкретного нічого написати не можу , не маю аргументів 1,2,3,... , але дуже хочу не "купувати" оцінок , дипломів і місця роботи своїм дітям , не їхати за кордон на заробітки , не боятися вмерти з голоду на пенсії , не ритися на городі , шоб було що їсти. Хочу якісну освіту , медицину , можливість відкладати , подорожувати , просто спокійно жити.
На жаль , в даних умовах Україна втратила право на нейтралітет. І зараз проблема не в тому з ким асоціюватися , а в тому , що за нас це вирішує купка олігархів , які прикидають , де буде вигідніше вести бізнес. Майбутнє своїх дітей вони вже забезпечили ( і чомусь відправили їх вчитися і навіть жити в Європу , а не в Росію ) , а на наших дітей їм просто начхати. Після нас хоч потоп...
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Радмила » 22 листопада 2013, 23:42

KriStar написав: приєднавшись до Росії на що ми перетворимось? Щоб не було краху потрібно працювати, а не надіятись що приєднвшись до країн Європи нам все будуть підносити на блюдечку! Й чогось мені здається, що гірше ніж є, вже бути не може.

Може бути гірше. Подивіться на Африку, на жаль може.
На що перетворимось? Ну про приєднання мова не йде. то по-перше. А на що, я скажу "Живи Україна прекрасна і сильна" і "Ще не вмерла Україна". Різницю відчуваєте?
Отак і вмираємо потихенько вже більше 20-ти років. Все ще використовуючи потенціал, той який наробили коли були з цією жахливою Росією. Отак потихеньку і до Африки дійдемо. А потім землі скуплять, і все не має України. Не має.
Скільки людей вимерло за ці 20 років. Скільки виїхало.

А працювати? А хто Вам не дає не дава працювати ці роки? Україна вийшла з союзу з розвинутою промиловістю, з розвинутим с/г комплексом. Хто не дава працювати, вже на самих себе? Що вступ в ЄС все змінить? Всі почнуть працювати? Зявляться нові заводи, фабрики?

Без ринку збуту, як Ви будете жити? Чим буде торгувати Україна? Щоб був баланс імпотрут-експорту в державі, держава не лише повина купувати китайсько-європейські товари, а і щось виробляти, щоб мати валюту. Чим торгувати будемо?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей