Dribchuk » 06 березня 2014, 00:56
Sms ну в нас все було з нюансами. Ми зробили пентаксим в 6 міс після чого загриміли на місяць в лікарню. В виписці лікар чітко написала що це наслідки щеплення - малій взагалі не можна було робити щеплень через збільшену вилочкову залозу, але сама знаєш що в наших лікарів хороша мисля приходить опосля. З тою випискою я ходила в обласну до обласного імунолога, прізвища вже не памятаю. Вона мені написала в карточку рекомендацію на медвідвід на щеплення на 1 рік. З тим ходила в міську поліклініку до імунолога і вже вона то підписала. Потім я ходила тільки в міську - відкрито їй сказала що щеплень робити не буду бо вже мала наслідки. Вона мене підтримала і продовжувала мені постійно той медвідвід аж поки не почали оформлятися в садок. Тоді вона сказала здати імунограму ( ми робили в синево - вроді 170грн + розширений аналіз крові, сечі, узд - то робила в обласній певно обійшлося до 50грн). Імунограма "не дуже" тому вона написала що рекомендує щеплень не робити. З тим пішли до участкової, подались на ЛКК, а поки не було результату мені в меддовідку написали "медвідвід". В садку ніяких питань не ставили по меддовідці. Потім донесла довідку ЛКК. Але ти розумієш, що в нас є реальні проблеми через які ми щеплень не робимо. Тобто якщо аналізи будуть у вас в нормі вам скажуть щеплення робити.Хіба ти хочеш знати реальну картину стану імунної системи дитини, тоді можеш робити ті аналізи.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.