Глобальні оголошення!

Гендерне виховання в дитячих садках. Правда чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Гендерне виховання в дитячих садках. Правда чи ні?

Повідомлення гра з вогнем » 04 червня 2012, 20:58

лесбійок геїв трансексуалів та трансвеститів -розбещені збоченці

тому я і писала, шо є поняття, а є те, що в нього вкладають і що за ним приховують.

гендер не дорівнює толерантності до гомосексуалізму. про те, що гомосексуалізм - хвороба у темі теж не йшлося.

за відсутності гендерної рівності у наш час, ми б з тобою навіть написати своє імя навряд чи вміли.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 04 червня 2012, 21:06

гра з вогнем написав:за відсутності гендерної рівності у наш час, ми б з тобою навіть написати своє імя навряд чи вміли.

ну я готова була б проміняти свою освіту на життя тих дітей ,яких повбивали внутрішньоутробно , з часів зародження емансипації, жінки в гонитві за гендерною рівністтю.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 04 червня 2012, 21:13

ну я готова була б проміняти свою освіту на життя тих дітей ,яких повбивали внутрішньоутробно , з часів зародження емансипації, жінки в гонитві за гендерною рівністтю.

Перлинка, як нарахунок подати приклад і почати з себе, відмовитися від певних благ, які дала тобі гендерна рівність, щоб задекларувати, що ти відстоюєш "життя тих дітей ,яких повбивали внутрішньоутробно , з часів зародження емансипації, жінки в гонитві за гендерною рівністтю."

і це не лише освіта, чи сидіння в неті, це твоя робота, освіта твоїх дітей і ще багато-багато чого

чи бла-бла-бла? :)
Востаннє редагувалось гра з вогнем в 04 червня 2012, 21:15, всього редагувалось 1 раз.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 червня 2012, 21:17

гра з вогнем написав:

Перлинка, як нарахунок подати приклад і почати з себе, відмовитися від певних благ, які дала тобі гендерна рівність, щоб задекларувати, що ти відстоюєш "життя тих дітей ,яких повбивали внутрішньоутробно , з часів зародження емансипації, жінки в гонитві за гендерною рівністтю."

і це не лише освіта, чи сидіння в неті, це твоя робота, освіта твоїх дітей і ще багато-багато чого

чи бла-бла-бла? :)

а що задекларувавши щось ,я зможу когось воскресити?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 04 червня 2012, 21:22

Ти зможеш утвердити свою позицію і можливо знайдеш послідовників, яких надихне твій приклад. А можливо хтось під враженням відмовиться від аборту. Хіба цього не варте життя навіть однієї дитини ?

та й виглядає дивно, погодься. користуючись правами та свободами, можливостями та засобами, котрі дала тобі гендерна рівність ти проти неї цими ж правами-можливостями й протестуєш. :)
окрім того, говорити "б проміняти свою освіту на життя тих дітей ,яких повбивали внутрішньоутробно , з часів зародження емансипації, жінки в гонитві за гендерною рівністтю." не означає зробити.

балакати ми можемо й далі, підтримуючи цим самим гендерну рівність. а робити - не робить ніхто.вочевидь цінність власного добробути таки вища за всі ті обміни про які ти пишеш
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 червня 2012, 21:55

гра з вогнем написав:Ти зможеш утвердити свою позицію і можливо знайдеш послідовників, яких надихне твій приклад. А можливо хтось під враженням відмовиться від аборту. Хіба цього не варте життя навіть однієї дитини ?

Життя хоч однієї дитини варте не тільки цього,але те що таким чином знайдуться послідовники і від цього можуть бути якісь плоди -це лиш твоя гіпотеза,абсолютно нелогічна.Кого це має вразити ,хто про це має почути і яким чином?І як можна відмовитись від освіти,якщо вона вже є?
Я сказала образно,здійснити те що сказала,звісно ,апріорі неможливо,бо воскресити я нікого цим не зможу.

Насправді я людина крайнощів ,сьогодні я прагну одного,а завтра готова все кинути і жити в лісі,якщо побачу в цьому сенс,а не просто аби комусь щось на форумі доказати.
Освіта моя та моїх дітей для мене значить дуже мало ,культу з цього я ніколи не робила і не робитиму.Якщо на даний момент моя відмова від неї нікого від смерті не врятує ,то й сенсу відмовлятись не бачу,тому не треба мене підтрунювати чи називати балаболкою.Ти не знаєш насправді що я роблю,зробила і готова зробити.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення inna6787 » 13 листопада 2013, 14:04

а чому батьки масово не протестують проти гендерного виховання в тих садочках? якби всі обурилися, то може б і був результат, або якби всі батьки масово не дали дітей туди... може б і подіяло щось... але очевидно, що не всі батьки паряться на рахунок цього чи буде їхня дитина "воно". чи як?
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 листопада 2013, 14:32

Я не розумію, звідки така інформація про те, що гендерне виховання зробить з дитини "воно". Ні, я в тих садочках не була, і я не знаю, що там насправді відбувається, але впевнена, що зумисно виховувати геїв, лесбіянок чи осіб середнього роду ніхто не буде - ця новина якась суцільна провокація, або її просто не так подають. Наприклад таке як давати хлопчикам гратись ляльками а дівчаткам машинками чи інші рольові ігри "навпаки" є просто закликом до гендерної рівності, адже цим дітям доведеться жити в гендерно-рівному суспільстві, де жінки крім як куховарити і прати будуть працювати і водити машину, а чоловіки в свою чергу сидіти з дітьми і готувати їсти. Чи ви цього не хочете? Чи ви хочете жити в суспільстві, де чоловік рубає дрова, а жінка сидить в хаті з дітьми і варить йому вечерю?
Може то навпаки допоможе статям краще розуміти одне одного?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення pan_kotskyy » 13 листопада 2013, 14:39

TaniaPicaSSo написав: Чи ви хочете жити в суспільстві, де чоловік рубає дрова, а жінка сидить в хаті з дітьми і варить йому вечерю?

в цьому немає нічого поганого )))) тобто, це ж нормально - чоловік добуває мамонта, жінка його готує ...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 листопада 2013, 14:42

pan_kotskyy Угу, і він ніколи не помиє за собою тарілку, як пише Перлинка, бо то "нечоловіча робота".
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість