гра з вогнем написав:Ти зможеш утвердити свою позицію і можливо знайдеш послідовників, яких надихне твій приклад. А можливо хтось під враженням відмовиться від аборту. Хіба цього не варте життя навіть однієї дитини ?
Життя хоч однієї дитини варте не тільки цього,але те що таким чином знайдуться послідовники і від цього можуть бути якісь плоди -це лиш твоя гіпотеза,абсолютно нелогічна.Кого це має вразити ,хто про це має почути і яким чином?І як можна відмовитись від освіти,якщо вона вже є?
Я сказала образно,здійснити те що сказала,звісно ,апріорі неможливо,бо воскресити я нікого цим не зможу.
Насправді я людина крайнощів ,сьогодні я прагну одного,а завтра готова все кинути і жити в лісі,якщо побачу в цьому сенс,а не просто аби комусь щось на форумі доказати.
Освіта моя та моїх дітей для мене значить дуже мало ,культу з цього я ніколи не робила і не робитиму.Якщо на даний момент моя відмова від неї нікого від смерті не врятує ,то й сенсу відмовлятись не бачу,тому не треба мене підтрунювати чи називати балаболкою.Ти не знаєш насправді що я роблю,зробила і готова зробити.