Глобальні оголошення!

Худнемо

Модератор: Yummy mummy

Re: Худнемо

Повідомлення flash-ka » 09 листопада 2013, 22:04

Kskz написав: flash-ka написав:якщо вже дуже хочу їсти після 18, то п'ю кефір

Іра, якщо хочеш істи, то треба взяти і нормально поісти))) кефір то малувато для вечері, хіба якщо ви лягаєте в 8 вечора)

дуже хочу їсти зранку, особливо як мала цілу ніч не відлипає від грудей (через зуби). а щодо вечора, то спочатку хотілось їсти, а тепер кефіру вистачає....думаю, то я пити більше хочу, а кефір дуже люблю :nyam:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Milichka » 10 листопада 2013, 08:40

І я відмічусь в даній темі)))) прийшла пора худнути))) то все від розміреного ситого декретного життя , ну і плюс бажання порелаксувати хоч декілька хвилин, коли діти сплять, щоб мозги відпочили з кружкою чаю і чимось солоденьким, ось і результат...

До другої вагітності бедра були 93 см, після 95 і все, а зараз наміряла 97((((( , + 1см на талії і 3 кг на вазі .

В таких випадках мені допомагає піст, відмовляюсь від шоколаду, згущонки і мучного, плюс після 18,00 нічого крім кефіру і яблук. мясо їм, бо уже майже 5-ть років безперевно процес вагітність-грудне годування))))). Кому треба скинути декілька кг -спробуйте, організм очищається, легкість у тілі, і посту дотримуєтесь. Ну якщо ви ще там їсьте всякі ковбаси -майонези, звичайно теж потрібно відмовитись. На мою думку , на піст найкраще відмовитись від чогось дуже любимого для вас - для мене це шоколад і кава зі згущонкою, а мучне уже бонус для похудання)))). От чекаю тепер на піст після Михайла.

Колись на фоні депресивного стану набрала кілограм 8, скинула за допомогою кремлівської дієти., вона не голодна, бо я фізично не можу відчувати голод, стаю злою і не керованою))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Anjuta » 10 листопада 2013, 12:46

Категорично не згідна з тою дівчиною з відео, на рахунок молока.....воно необхідне, навіть не зі сторони дитячого харчування при організмі що росте, а зі сторони спортивного харчування - всі фітнес коктейлі і протейнові коктейлі і тому подібне дають кращий результат, якщо вони на молоці. Один нюанс лише, в спортивному харчуванні використовується знежиренні молочні продукти або з жирністтю 1-2%.
Подивилася лише перше відео і на далі мене не вистачило слухати таке :pardon: При чому тут рекламний хід в молочці зовсім не зрозуміла. В такому випадку , якщо її слухати, то давайте нічого не їсти з того що рекламують, бо хтось заробляє міліони на наших сніданках!. ІМХО

Коли займалася професійно спортом, то всі тренера в Європі дивувалися, як можна займати призові місця і при цьому зовсім не їсти мяса і всього що стосується мяса. Я не їла навіть супи на бульйоні. Мені вистачало всього іншого....в столових мясне замінювали на рибне. Така як я була ще одна спортсменка старша на 12 років. Під час вагітності мене тягнуло лише на мясо, тому їла вдосталь. Ну і в бодібілдингу то точно без мяса не обійтися. Я це до того, що кожен організм різний і не варто себе вимучувати тим що хтось так сказав, то значить "святе".
Краще прислухатися до свого організму і він сам підкаже що йому необхідне, звісно по можливості виключити не потрібні продукти(майонез, жирне, копчене і смажене). :rose:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Anjuta » 10 листопада 2013, 12:56

Зображення
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Anjuta » 10 листопада 2013, 12:58

Зображення
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення flower » 10 листопада 2013, 21:45

Anjuta написав:Категорично не згідна з тою дівчиною з відео, на рахунок молока.....воно необхідне, навіть не зі сторони дитячого харчування при організмі що росте, а зі сторони спортивного харчування - всі фітнес коктейлі і протейнові коктейлі і тому подібне дають кращий результат, якщо вони на молоці. Один нюанс лише, в спортивному харчуванні використовується знежиренні молочні продукти або з жирністтю 1-2%.
Подивилася лише перше відео і на далі мене не вистачило слухати таке :pardon: При чому тут рекламний хід в молочці зовсім не зрозуміла. В такому випадку , якщо її слухати, то давайте нічого не їсти з того що рекламують, бо хтось заробляє міліони на наших сніданках!. ІМХО

Коли займалася професійно спортом, то всі тренера в Європі дивувалися, як можна займати призові місця і при цьому зовсім не їсти мяса і всього що стосується мяса. Я не їла навіть супи на бульйоні. Мені вистачало всього іншого....в столових мясне замінювали на рибне. Така як я була ще одна спортсменка старша на 12 років. Під час вагітності мене тягнуло лише на мясо, тому їла вдосталь. Ну і в бодібілдингу то точно без мяса не обійтися. Я це до того, що кожен організм різний і не варто себе вимучувати тим що хтось так сказав, то значить "святе".
Краще прислухатися до свого організму і він сам підкаже що йому необхідне, звісно по можливості виключити не потрібні продукти(майонез, жирне, копчене і смажене). :rose:

Не мала часу відписати, бо ми їздили гуляти і потім в гості. Точніше я була відписала, але воно зникло і часу більше не було. Так ось, потрібно переглянути останнє відео яке я закинула, воно саме толкове і аргументоване. Я не є зацикленою і не вважаю кожне слово "святим" як ти кажеш, але думаю таки варто задуматися і прислухатися. Таки доведено, що коровяче молоко не варто давати грудним дітям тому, що воно не призначене для діток, а для телят. І не може коров яче молоко забезбечити всіма вітамінами і бла бла бла, а навпаки може зашкодити травленню дітей і алергією може вилізти. І якщо вдуматися, то і нам дорослим воно значить не є корисним. Але ми п ємо, бо привикли, нас так привчили, та взагалі ми п ємо всяку беку, яку дітям не даємо. Я молока не люблю і не п ю відколи мені виповнився 1 рік. Я живу без нього, але от від інших молочних відмовитись не можу і не буду. Та і ця дівчина в відео цьому 2гому каже, що сир їсти, а молоко обмежити, що від нього поправляються. І от була у мене подружка сьогодні, яка слідкує за своєю фігурою і теж казала, що від молочки поправляється, але я вже не випитувала чи саме від молока чи інших молочних продуктів. Звичайно, що кожен хай дивиться по собі, бо в мене завжди було таке враження, що мені вода і в користь йде :sad:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Lesya29 » 12 листопада 2013, 21:10

Я до вагітності важила 57кг,а тепер 74кг,скинула 5кг ...і більше неможу...цілий день неїм...і після 18 неїм а вага стоїть...що робити!Скиньте якусь ефективну дієту!!!
Lesya29 Офлайн

Повідомлення pan_kotskyy » 12 листопада 2013, 21:17

Lesya29 написав:у...цілий день неїм...і після 18 неїм а вага стоїть...що робити!

зовсім-зовсім не їсте?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Lesya29 » 12 листопада 2013, 21:24

pan_kotskyy написав:
Lesya29 написав:у...цілий день неїм...і після 18 неїм а вага стоїть...що робити!

зовсім-зовсім не їсте?

Як би зовсім я вже туди :dokter: :dokter: пишла,їм помінімуму...але результату ноль...може я щось не так роблю??? :=):
Lesya29 Офлайн

Повідомлення flower » 12 листопада 2013, 21:43

Lesya29 от і у мене так було, а виявляється я не те їла. Я думала, що наприклад гречку без масла навечерю можна, але ні бо це вуглеводи, а на вечерю треба білки. Не сідайте на дієту, їжте нормально, але правильно!!!! Подивіться ролик останній який я тут виклала, він самий змістовний. Або десь інде подивіться чи почитайте про правильне харчування і не голодайте. У вас ефект плацебо. Тіло привикло шо ви його не кормите і вага почала стояти на місці. А як почнете їсти, то організм почне запасатися на потім.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей