Категорично не згідна з тою дівчиною з відео, на рахунок молока.....воно необхідне, навіть не зі сторони дитячого харчування при організмі що росте, а зі сторони спортивного харчування - всі фітнес коктейлі і протейнові коктейлі і тому подібне дають кращий результат, якщо вони на молоці. Один нюанс лише, в спортивному харчуванні використовується знежиренні молочні продукти або з жирністтю 1-2%.
Подивилася лише перше відео і на далі мене не вистачило слухати таке

При чому тут рекламний хід в молочці зовсім не зрозуміла. В такому випадку , якщо її слухати, то давайте нічого не їсти з того що рекламують, бо хтось заробляє міліони на наших сніданках!. ІМХО
Коли займалася професійно спортом, то всі тренера в Європі дивувалися, як можна займати призові місця і при цьому зовсім не їсти мяса і всього що стосується мяса. Я не їла навіть супи на бульйоні. Мені вистачало всього іншого....в столових мясне замінювали на рибне. Така як я була ще одна спортсменка старша на 12 років. Під час вагітності мене тягнуло лише на мясо, тому їла вдосталь. Ну і в бодібілдингу то точно без мяса не обійтися. Я це до того, що кожен організм різний і не варто себе вимучувати тим що хтось так сказав, то значить "святе".
Краще прислухатися до свого організму і він сам підкаже що йому необхідне, звісно по можливості виключити не потрібні продукти(майонез, жирне, копчене і смажене).