Глобальні оголошення!

Цитатник

Модератор: Сяна

Re: Цитатник

Повідомлення nadusha » 14 вересня 2013, 00:05

Очевидно, тільки моя голова неправильно посаджена мені на плечі, тому що всі інші набагато краще знають, що мені потрібно робити і чого уникати: тільки сам я, жалюгідний безумець, не можу нічого порадити собі! Чи не схожі ми всі на статуї, яким приставили чужі голови?

Фрідріх Ніцше
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Марійка » 14 вересня 2013, 11:13

Засійте вчинок - і ви пожнете звичку, посійте звичку - і ви пожнете характер, посійте характер - і ви пожнете долю (В. Теккерей).
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Повідомлення nadusha » 03 жовтня 2013, 14:32

"Шукаємо щастя по країнах, століттях, а воно скрізь і завжди з нами; як риба в воді, так і ми в ньому, і воно біля нас шукає нас самих. Нема його ніде від того, що воно скрізь. Воно схоже до сонячного сяйва - відхили лише вхід у душу свою..."

Григорій Сковорода
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Марійка » 14 жовтня 2013, 10:08

Хто мовчати не вміє, той і говорити не здатен (Сенека).
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Марійка » 15 жовтня 2013, 09:28

Якщо ти купуєш те, що тобі непотрібно, то скоро будеш продавати те, що тобі необхідне (Б. Франклін).
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Марійка » 21 жовтня 2013, 11:10

Характер - це те, що ми робимо, коли ніхто за нами не спостерігає (Біл Гайбелс).
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Марійка » 21 жовтня 2013, 11:12

Час і зусилля, віддані дитині, ніколи не будуть марними (Джеймс Добсон).
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Сяна » 09 листопада 2013, 20:47

Кращі цитати з "Маленького принца"

"Ніколи не треба слухати , що говорять квіти. Треба просто дивитися на них і дихати їх ароматом " .

"Я знаю одну планету , там живе такий пан з багряним обличчям . Він за все своє життя жодного разу не понюхав квітки. Жодного разу не подивився на зірку. Він ніколи нікого не любив. І ніколи нічого не робив. Він зайнятий тільки одним : він складає цифри . І з ранку до ночі твердить одне: "Я людина серйозна ! Я людина серйозна ! " - Зовсім як ти . І прямо роздувається від гордості. А насправді він не людина . Він гриб" .

"Діти повинні бути дуже поблажливими до дорослих " .

" - Знаєш , чому гарна пустеля ? - Сказав він. - Десь у ній ховаються джерела ... "

" Краще приходь завжди в один і той же час , - попросив Лис. - Ось , наприклад , якщо ти будеш приходити в чотири години, я вже з третьої години відчую себе щасливим. І чим ближче до призначеного часу , тим щасливішим. О четвертій годині я вже почну хвилюватися і тривожитися . я дізнаюся ціну щастя ! "

" Дорослі дуже люблять цифри . Коли розповідаєш їм , що у тебе з'явився новий друг , вони ніколи не запитають про найголовніше . Ніколи вони не скажуть : " А який у нього голос ? В які ігри він любить грати? Чи ловить він метеликів ? "Вони запитують :" Скільки йому років ? Скільки у нього братів ? Скільки він важить ? Скільки заробляє його батько ? " . І після цього уявляють, що дізналися людини" ."

Коли говориш дорослим : " Я бачив гарний будинок з рожевого цегли , у вікнах у нього герань , а на даху голуби " , вони ніяк не можуть уявити собі цей будинок. Їм треба сказати: « Я бачив будинок за сто тисяч франків " , - і тоді вони вигукують: "Яка краса ! "

"Якщо любиш квітку - єдину , якоъ більше немає ні на одній з мільйонів і мільйонів зірок, цього досить: дивишся на небо і відчуваєш себе щасливим. І кажеш собі: "Десь там і моя квітка... "

Антуан де Сент -Екзюпері
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Сяна » 12 листопада 2013, 00:02

-Наши дома всё больше, а семьи всё меньше.
-У нас больше удобств, но меньше времени.
-Больше ученых степеней, но меньше здравого смысла.
-Больше знаний, но меньше способности к трезвому суждению.
-Больше специалистов, но еще больше проблем.
-Больше лекарств, но меньше здоровья.
-Мы проделали долгий путь до луны и обратно, но нам сложно перейти улицу, чтоб встретиться с новым соседом.
-Мы создали множество компьютеров для хранения и копирования огромных объёмов информации, но стали меньше общаться друг с другом.
-Мы выиграли в количестве, но проиграли в качестве.
-Это время быстрого питания, но медленного усвоения.
-Людей высокого роста, но низкой нравственности.
-Высоких доходов, но мелочных отношений.
-Это время, когда так много за окном, но ничего в комнате!
© Далай Лама
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення nadusha » 14 листопада 2013, 09:11

9 звичок для продуктивного і спокійного ранку

Що об'єднує Бенджаміна Франкліна та Анну Вінтур? Ні, не їхній особистий стиль. А те, що вони були "ранніми пташками".
Продуктивні люди знають, що ранок - це чудовий час для роботи. Лаура Вандеркам, автор видання "Що успішні люди роблять перед сніданком", описує ранок як "прекрасний період для творчості та тренувань". Вона характеризує його, як найкращий час для себе особисто, перед тим як прокинеться весь світ.

Наука свідчить про те, що сила волі є найпотужнішою саме вранці. Тож, варто скористатися нею і зробити речі, що вимагають самодисципліни. Наприклад, сходити до спортивної зали, або зайнятися вашими обов'язками.

Те, як ми проводимо наш ранок, задає тло для всього робочого дня. Спокійний і продуктивний ранок сильно відрізняється від божевільного. Що треба робити, аби ранок був більш продуктивним і менш неспокійним, знає видання The Huffington Post.

1. Планування

Підготуйтеся напередодні ввечері. Подивіться погоду. Визначтеся з вбранням. Тримайте ключі, мобільний телефон та інші необхідні зранку речі в одному місці. Краще біля дверей.

2. Уникайте будильника

Використовуйте вібрацію замість різких звуків, які налякають та змусять підстрибувати у ліжку.

3. Заправляйте ліжко

Фізичний рух - гарна справа. Думайте про заправляння ліжка, як про розтягування. Крім того, набагато приємніше повернутися ввечері до акуратної спальні.

4. Вправи

Всього 20 хвилин помірної активності вранці, підвищують настрій та дають енергію на весь день.

5. Зробіть пріоритети легшими

Якщо ви хочете бігати вранці, замініть свій комп'ютер кросівками, одягом для спорту, та покладіть його біля ліжка. Якщо ви хочете проводити більше часу з дітьми, відійдіть від телевізора та відкладіть газету.

6. Будьте уважні

Потрібно чистити зуби лівою рукою, якщо ви правша, і правою, якщо шульга. Це змусить вас бути уважнішим у цей момент.

7. Час на повітря і денне світло

Знайдіть кілька хвилин, щоб подихати свіжим повітрям і побудьте на денному світлі. Природне освітлення - важливе для гарного самопочуття.

8. Гарно харчуйтеся

Деякі фрукти і трохи вівсянки, склянка соку.

9. Виходити раніше

Відведіть 15 хвилин додаткового часу, щоб дійти/доїхати до місця призначення. Таким чином, ви дістанетесь необхідної локації з грацією та гідністю.

"Звичка рано лягати і рано вставати, робить людину здоровою, багатою та мудрою", - Бенджамін Франклін.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість