гра з вогнем рецепт в студію! (в мене яблука на балконі пропадають )
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
а я люблю більше дріжджове тісто , сьогодні пекла мясний пиріг) закритий, і ще запіканку рис, кабачок, фарш, з яйцями, не знаю як називається, но дууууже смачнюча) їдять всі) з"їдають всю) і моркву по -корейськи) щось восени захотілося ,ніжно-гостренького)
Востаннє редагувалось Кокетка в 04 жовтня 2013, 19:23, всього редагувалось 1 раз.
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
А мене сьогодні ( вже вчора ) пробило на паляницю з маком. Таку як на Спаса. Якраз була зайва склянка кефіру. Спекла , втерла маку - і повна макітра радості. Але мої хлопці не оцінили , на жаль , а може і на щастя . Так що завтра доїм. А по темі , то в нас сьогодні борщик , кролик тушкований і варена бараболька.
Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
не можу зайти в тему рецепти, видає якусь помилку, пишу тут.
Зробила забагато фаршу на фрикадельки і хочу зробити "зайчика" або хлібець ще кажуть на нього. Бабця моя колись на свята завжди робила. Може хтось робить таке?
Фарш такий як на котлети чи ще щось потрібно?
Зверху паніровку треба робити?
Пекти - фольгою прикривати чи так?
поділіться серетами приготування
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Так такий як на котлети, але хліба можна менше. А ще знаю що його треба добре вибити, щоб наситився киснем. Панірувати не треба, пекти без фольги, просто в формочці.
Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил