Глобальні оголошення!

Мегаполіс, містечко та село: переваги

Модератори: Natalinda, ksana

Мегаполіс, містечко та село: переваги

Повідомлення happymami » 13 жовтня 2010, 09:35

Shalimar написав:Вот в теме какой-то Дашко писала, что переехала с Киева в Тернополь, и этому очень рада :) Хотелось бы узнать, почему так (тут у меня личный интерес). По каким пунктам Тернополь выигрывает, какие пэрэвагы?

Скажу переваги від себе - якшо в маршрутці тобі, вагітній, не дають місця, то пів маршрутки скричиться на того хама, котрий посмів тобі не встати))) Це тут, в Терні. В Києві всім паралельно. там люди більш зайняті, там ніхто ні на кого увагу не звертає. А в нас провінція))) Ну як можна пояснити різницю між мегаполісом і провінцією?))) В нас краще тим, що затишніше. Але то кому як. Хто любить швидкий і активний темп життя зі всіма зручностями - тому в Київ)) От я, приміром, ностальгую за ним. Моє Я - там :cry:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Балачки: ні про що і про все

Повідомлення Shalimar » 13 жовтня 2010, 10:08

happymami написав:Скажу переваги від себе - якшо в маршрутці тобі, вагітній, не дають місця, то пів маршрутки скричиться на того хама, котрий посмів тобі не встати))) Це тут, в Терні. В Києві всім паралельно. там люди більш зайняті, там ніхто ні на кого увагу не звертає. А в нас провінція))) Ну як можна пояснити різницю між мегаполісом і провінцією?))) В нас краще тим, що затишніше. Але то кому як. Хто любить швидкий і активний темп життя зі всіма зручностями - тому в Київ)) От я, приміром, ностальгую за ним. Моє Я - там :cry:

аааааааа, :cry:
обожаю Подол!! да и вобще.. Киевский дух.
Хотя Тернополь сравнительно красивый город, мне нравится бродить улочками и рассматривать старые постройки, парки тоже хорошие...
Но - провинция, это да, мне тут тесновато
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Oksana » 13 жовтня 2010, 10:37

і я сумую за Києвом... Люблю це місто, і ритм життя його, і взагалі все-все-все. Так, в Тернополі затишніше, можливо, спокійніше....а я, все одно, мрію колись таки повернутись в Київ :oops:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення mala-karta » 13 жовтня 2010, 10:43

А я Тернопіль люблю :)
і всякі маленькі затишні міста :)
і село :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 13 жовтня 2010, 10:45

mala-karta написав:А я Тернопіль люблю :)

і я село обожнюю. Але хочу мати можливість і в селі бувати і в столицях 8-)
Ксюха. виростуть дітиська, поїдемо всіми сім*ями )))) І форуму кавалок заберемо з собою))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Natalinda » 13 жовтня 2010, 10:57

А для мене і Тернопіль мегаполіс :crazy:
А Київ то вообше, туда б лиш на екскурсії їздила, бо подивитися є на що :good:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Oksana » 13 жовтня 2010, 12:05

happymami написав:

і я село обожнюю. Але хочу мати можливість і в селі бувати і в столицях 8-)
Ксюха. виростуть дітиська, поїдемо всіми сім*ями )))) І форуму кавалок заберемо з собою))))

:) Люба, домовилась!!! ;)
а село я також люблю, але от якби часний будиночок, та ще й під Києвом, було б супер!!! :D ;) :oops:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Dashko » 13 жовтня 2010, 12:17

Shalimar написав:Вот в теме какой-то Дашко писала, что переехала с Киева в Тернополь, и этому очень рада :) Хотелось бы узнать, почему так (тут у меня личный интерес). По каким пунктам Тернополь выигрывает, какие пэрэвагы?

:)
Вже хтось писав, і я так само хочу сказати, що для мене і Тернопіль - завеликий. Взагалі хочеть до природи поближче, ми мріємо про село, км 15 за Тернополем. Хоча все таки (принаймні поки що) хочеться жити недалеко від міста, мати тут роботу, справи. А вдома відпочивати.
А Тернопіль виграє тим, що з вікна не чути гулу машин, влітку можна відчути вечірню прохолоду і дихається легше. Крім того немає пробок, людей менше.
Взагалі , я переїхали в Тернопіль якраз перед народженням дочки, тому ці переваги стали ще відчутнішими.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Shalimar » 13 жовтня 2010, 15:57

Dashko написав:А Тернопіль виграє тим, що з вікна не чути гулу машин, влітку можна відчути вечірню прохолоду і дихається легше. Крім того немає пробок, людей менше.

пробки и плотность населения - согласна
А по первым пунктам - есть спальные районы и Оболонская набережная, например
п.с. А почему Вы той девушке, которая жаловалась на мокрые футболки, не посоветовали прокладки для груди?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 13 жовтня 2010, 16:04

оо, село... :heart: Я люблю "гоголевское село" (не тронутое цивилизацией), современное уже не то...
Чтоб глиняные хаты, журавль на подвір"ї, глиняні глечики, тин, спать на печи, готовить в печи.... ходить в вышитых сорочках и с венком-лентами в волосах... на вечорниці, Ивана Купала, млын, речка, поля вокруг, лес, украинская песня льётся.... Воз, стог сена, вила.... домашня худоба.... жныва..... эээээх!..........
Но жить в селе не смогла бы. Тяжело. (в плане труда и удобств)
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість