Сяна » 03 лютого 2014, 23:01
ну, якщо ходити на якісь розвивалки, то ціна за одну годину буде трохи нижчою, ніж тут за ті 2-3години. за цей короткий проміжок часу (2-3 години маю на увазі) дітки і займаються "спортом" (батут, канат, шведська стінка), і мають окремі "роботи" (там дуже багато різних іграшок, гру називають роботою. кожен займається окремо, є правила поведінки і дисципліни), і разом займаються (ходити по лінії різними кроками, пальчикові ігри), трохи англійською займаються, разом перекушують, часом ще на творчу ми встинаємо. тобто графік насичений. (я описую те, що бачила, коли ходили ми разом, зараз доця трохи може теж розказати, що вони робили, але звісно, ще не все).
стосовно того, чи є результати - є (і в плані розвитку, і в плані дисципліни (маю на увазі правила ігор), це для мене одна з найважливіших причин, чому ми продовжуємо туди ходити. чи є велика різниця від інших однолітків? не знаю, не порівнювала... думаю, що всі дітки різні, кожен по-своєму розвивається, і те, що дитина у 2,5 роки читає сама, наприклад, для мене не показник, що дитина у загальному плані сильно випереджає інших. та й ходимо сюди не для того, шоб бути "мудрішим і ліпшим" за інших діток
а про звичайний садок я десь ніби писала... якщо коротко - ми ходили на початку осені по трошки, але то був суцільний кошмар. взяли перерву на півроку,щоб підрости і "прийти" в себе. була ідея домашнього садку, але я такого в нас не чула, щоби діяло. тому я вирішила, що треба спробувати десь походити, поки осінь\зима, призвичаїтися до діток - і натрапила, що недалеко від мене є цей садок. так все й почалося. тепер ті півроку перерви закінчується - і ми знову перед вибором(((
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.