купила я цього року малій по акції Коламбію, отаку:

Тяжкі - спочатку мала не хотіла довго ходити з непривички, і не йшла - а ноги волочила. Вона ще й в свої 3 рочки має 26-27 розмір.
ми взяли 11 американський, перед тим я рила і рила інтернет про відгуки по розмірах. Бо дитяча серія Коламбії не відповідає розмірній сітці - прям лотерея якась. Маю босоніжки спортивного типу 12 розмір - 19 см. і маю оці чобітки 11 розмір - 17,5 см. А на етикетці пише 16 см.
Свекруха мене гризла - що я дитині кайдани купила. А я казала, що спортсменам привязують "утяжелитили" - а я малій капці
Чобітки не промокають, не так сильно слизькаються. Бо ЕККО - то капець просто, які слизькі.
Єдине що коли нульова або плюсова температура, то після ходіння в калошці утворюється конденсат і потрібно витягати валянок щоб повитирати калошку і підсушити валянок. От як була мінусова температура - то такого не було.
Коли даю вибирати, які капці одіти Демари чи Коламбію - то каже Коламбію. То певно не так вже їй і тяжко в них.
Коли в брата було весілля 16 листопада, то наша Коламбія нас дуже виручила. Весілля було в селі - то поки вистояли ті брами, кланяння, церкву і купу всяких прибамбас - видно було що дитина не змерзла, а всі навколо були аж сині

Село, правда, нас не поняло