TYulia написав:Яке краще взуття обрати - термо чи на цегейці якесь шкіряне? В нас ножка десь 13 см + високий підйом, то значить треба брати розмір на 14.5 см? Які конкретні моделі чи фірми ви б порадили? Бажано так щоб легко взувати було, бо вдіватись ми не дуже любимо. І в таких чобітках типу сновбутси, типу демарів, там яка підошва? Вона не така резинова щоб ножку не парила?
я б на вашому місці для дитини рік не брала великі на цегейці. ви боїтеся що здує вашу дитину?! якщо ні то беріть термо. вони тримають тепло, не намокають, не пропускають холод. і вам їх буде легко взути, а дитині ходити. а то ті щкіряні на цегейці, ще груба підошва, то саме що привязати цеглу до ніг.
Своїм дітка я беру тільки або SUperfit, GAP, Geox ну і ще можу бути ECCO. повірте ще всзуття переносить не одна дитина, я свому старшому купила на півтора роки 21 розмір Superfit їх переносило вже 5 дітей і носить тепер мій молодший. і нічого, майже як нові. не потріскані підошви, ніде не порвані........не дурійте заплатіть краще дороще, але це якісне взуття. а дитина якщо сидітиме то їй що на цегейці, що термо буде холодно....