- Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи не було посилки на (моє) ім"я, бо вже другий тиждень повідомлень нема. Я хвилююсь.
Якась молода (ймовірно недавно там працює) почала шукати листочок з моїм прізвищем, а збоку сиділа старша жінка, котра у відповідь заявила:
-та ота посилка ще минулого місяця прийшла, чого ви за нею не приходили?
:fool3: :fool3: :fool3: :fool3:
я:-тому що не було повідомлення. як я мала прийти?
вона:-та як не було повідомлення? воно повинно було бути!!! (а то, шо вони його не виписали, не вручили поштарці, або та ж поштарка його загубила такий варіант-виклчення. звісно ж крайня - Я).
я:-не було. я щодня дивилась в скриньку. не було! (стан мій зі спокійного переходить в агресивний :evil: :x ).
Поки ми з нею сперечались, молоденька знайшла листочок і потішила мене, що посилка таки чекає на мене. і я можу її забрати. "Ну, нарешті!"-втішилась я. перепитую:
-щось потрібно буде доплачувати?
вона: - та ні.
старуха: - та як "ні" 7,44, а якщо прийде завтра, то 11 грн.
я:- :evil: :x

я:-за що я маю оплачувати, якщо повідомлення не отримувала???
старуха:-а що ви хочете,щоб ми зі своєї кишені платили?
Мною почало тіпати. Давно я так не нервувалась. Дівчата, як же мені хотілось на них викричатись! Безсовісні! Та за що ж вони такі гроші здирають! В центральному главпоштамі взагалі грошей за збереження не беруть (так мені сказали), хоч би та посилка в них місяць лежала. а вот ті пошти, котрі по масивах, чомусь здирають гроші. здається мені, що це щось на зразок "благодійного фонду" чи "червоного хреста" на котрий ми всі скидуємось, коли заходимо до якогось дитячого лікаря чи просто аналізи здати. ууууууххххх! Остогидли!
Короче, гроші я таки заплатила. Злість моя не пройшла. Хіба що трошки, під час написання цього повідомлення. Посилка у мене. Але цим "цікавий" день не завершився.
Емоції зашкалюють. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o