Глобальні оголошення!

На закупи до Польщі

Модератор: taranjka

Re: На закупи до ПольщІ

Повідомлення westa » 06 жовтня 2013, 14:46

Ви молодці ! Особливо Даша :rose:
Здається , що мій Богданчик так чемно би не поводився :nea: .
В мене сестра живе в Кросно. Це за 100км від кордону. Давно в неї не була , напевне навесні вирушимо , як станемо старші .
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення TanenRom » 06 жовтня 2013, 15:55

Sms написав:Отож вчора були у Польщі. Їздили до Перемишля :) Спогади і враження тут : Прихований текст

ну ви молодці.
на останній фото (де Даша сидить на машинці) позаду магазин Дейхман???

заходила у нього в Іспанії - досить великий вибір якісного взуття, і навіть якщо це не шкіра - якість на дуже високому рівні.

п.с. купила собі там кеди, уже другий місяць в них ходжу майже кожен день,а на вигляд, як нові.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Sms » 06 жовтня 2013, 21:01

Дякую дівчатка!Насправді,я теж переживала як малеча відреагуе на такий довгий переізд.Але свалу в мене не було.Або іхати з малою,або не іхати ніяк,тому я наважилась і дуже цьому радію))))В планах Европа)))
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Кокетка » 06 жовтня 2013, 23:15

ух ти! як просто і досить легко туди попасти) ну ти безстрашна мамочка!!! таку поїздку з дитиною організувати! молодець!! :aplo: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: я теж так хочу, на екскурсію! ) а що за податок? перепрошую та не зрозуміла я, що за печатка на повернення податку?????????????
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Кокетка » 06 жовтня 2013, 23:18

ти так класно все написала , описала, і фотозвіт виставила , тож подорож у Європу теж так само чекаємо!) :yes: :wink:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення fajno » 07 жовтня 2013, 03:13

Sms написав:Отож вчора були у Польщі. Їздили до Перемишля :) Спогади і враження тут : Прихований текст

Дякую! Цікаво і ціни нагадала. Це нам актуально, бо їдем до Кракова на тижні. Треба вичислити, що то за повернення податку, бо передбачається купити зимове взуття всій сім'ї
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення TanenRom » 07 жовтня 2013, 04:10

fajno написав:

Дякую! Цікаво і ціни нагадала. Це нам актуально, бо їдем до Кракова на тижні. Треба вичислити, що то за повернення податку, бо передбачається купити зимове взуття всій сім'ї

щодо повернення податку, то найперше вам потрібно визначити мінімальну суму, на яку повинна бути зроблена покупка, в одному магазині ( це може бути і декількома чеками, головне щоб в сумі воно давало мінімальну) - для Польщі це 200 злотих.
потім в тому ж магазині вам оформлюють форму Такс - фрі - ваші дані, сума покупок, і сума повернення. на митниці ставите штамп на Ткс - фрі і в Україні вам повертають гроші

ось тут можна почитати про це детальніше:

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)

Повідомлення Sms » 07 жовтня 2013, 13:17

Дякую, що роз'яснила для всіх по Такс - фрі :rose:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 07 жовтня 2013, 13:25

fajno написав:

Якщо до Кракова, то таки краще поїздом зі Львова, ніч виспитеся:) А щодо цін і податку, якщо купите все в одному магазині є шанси :) Хоча бачила капці весняно-осінні за 450 злоті:) Чуть око не випало :) В магазині кажіть за такс фрі. Вони вкурсі:)
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 07 жовтня 2013, 14:48

Sms написав:Дякую, що роз'яснила для всіх по Такс - фрі :rose:

та немає за що :rose:

якщо будуть питання пишіть, бо влітку стикались з такс - фрі, то вже все про нього знаємо.
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей