кульбабка написав:мені ці дні ніяк не підходять особливо година ця, я можу середа і пятниця
а година яка?
виходить що зранку ми в садочку, з 2.30 до 17.00 спимо, то тільки на вечір після 17.00. а скільки років іншим діткам? просто потрібно групу сформувати по віку.
від 2 до 3, тільки yasinka не знаю скільки, ми також в садок ходимо ніби , то я думала робити одне заняття в неділю і все, але в неділю всі захочуть вдома з сімєю побути. А ввечері, то вже точно не до занять. То може тоді дійсно чи в суботу чи в неділю
мені вівторок і четвер не дуже теж виходить... і у вихідні не зможу - постійно купа планів, та й хочеться всією сім"єю цей час проводити стосовно години - як на мене таки краще зранку, якшо після обіду - то десь на 16, бо чим далі, тим увага розсіюється
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Толстой Л. М.
flash-ka Нам підходить, зможемо приїхати. Anjuta Нам краще не на вихідних, але якщо дуже треба то щось придумаємо. І по часу, на скільки розраховувати?
Іра, підтримую твою ідею щодо зустрічей і дякую за запрошення, але нас на жаль не буде на наступному тижні((( а то ми б теж приєдналися! Розкажете потім як пройшла зустріч)) Також, по суботах можна приходити в Кумку на зустрічі і мк! ще можна, наприклад, провести тему про актуальні способи перенесення тодлерів) або ще якусь