Pipochka » 20 грудня 2013, 02:35
у мене в Юрчика від 17.11 соплі, спочатку просто нічого не робила, а потім вирішила "допомогти" забризкувала каланхое, промивати сольоною водою, бо забивало носа, потім дійшло і до витягування аспіратором, Боже, як та бідна дитина кричала (але всю ніч спала з майже не забитим носиком), але на наступний вечір знову забивало і я знову з криками витягувала, хоча ефекту не бачила (у квартирі вологість була 70, тем-ра 19), потім почався через те кашель, але я його не лікую, просто даю багато пити. Через 4 дні кашельпройшов, але соплі ні. А оце завдяки Люсі, яка порадила мені залишити дитину в спокої зовсім не чіпати, за 2 дні прийшли ті соплі (зараз спимо з чистим носиком). Правда, 2 ночі я не висипалася, бо Юра висів на циці з забитим зовсім носом, але мучити дитину тим аспіратором не хотіла вже, та й у Юрика питала чи може закапати хоч водичкою, то він крізь сон казав, що ні. За однією теорією, як поділилася Люся (скажу так, бо по іншому сказати не знаю), що соплі можна порівняти з молоком матері - більше витягуєш, більше прибуває, і я так зрозуміла (на нашому випадку) що то правда. Тепер коли будуть соплі зовсім пхатися до розумної природи не буду (і дитина, якщо ж так кричить, то тоже відчуває, що мама робить щось не правильно). Але це тільки моя думка, якої я буду дотримуватися, а Люсі щире дякую за пораду:rose: !!!!!!