я так розумію, що суть питання втому - що давати в 2,10 в яслі чи в молодшу групу???
я вже після наших походів в садок, тоже думала перевести в яслі (мала з 22 вересня). але вихователька мені сказала (я буда дуже здивована) що не треба, бо вона по розвитку набагато "вища" від тих кому в групі буде скоро 4 роки.
Тань, якщо ти впевнена що твоя мала в 2,10 зможе сама зняти штани, колготи, труси і сісти на унітаз, а потім сама собі підняти, сама буде їсти, витирати ручки, личко, сама зможе знайти свій шкафчик і взяти піжаму і навіть її одіти

і т.д. то можеш писати в молодшу (але тре врахувати що теперішні діти в 1 класі вже задачі на пропорції вирішують

бо в старшій групі їх вже навчили читати писати. а нашо в першому класі дають буквар??

).
але якщо не впенена що хочеш цього - то давай в яслі.
я сьогодні заскоро прийшла і чула як наша друга вихователька до дітей говорила

їй би в колонії працювати

сиділа за столом і наказовим тоном наказувала кому що робити. хто їсть, хто йде пісяти, в туалеті не розмовляти, в роздівалці не говорити

.
мені так шкода стало мою дитину що воно біднятко там саме собі колготи і штани знімало

бо інша вихователька, хоч і гавкає постійно, але дітям всьо вдіває/підтягує, миє.
то не гарантія що твоїй попадеться така ж вихователька. але тре бути готовому до всього.