Глобальні оголошення!

Лікар з Теребовлі

Модератор: Галина

Лікар з Теребовлі

Повідомлення Natalinda » 15 серпня 2013, 15:42

Найбільше надію маю на ЗІрку, :(): але може ще хтось з вас щось чув, знає.
мене вже вдруге за літо прихопила спиа, і то так не на жарт.
Радили мені зїздити до Теребовлі, до лікаря Свідерського М.Ф. кажуть що дуже спеціаліст по хребту
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Лікар з Теребовлі

Повідомлення Ulkanet » 15 серпня 2013, 16:49

постою, послухаю, бо вже від січня вмираю з тою спиною. відро води не можу підняти :cry: :cry: :cray: :cray: :cray:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення ЗІрка » 23 вересня 2013, 23:47

ой, мало заходила на форум - не бачила теми. що там зі спиною, Наталь? бо я, чесно кажучи, не чула про того чоловіка :=): але я така балда шо родину свою слабо знаю, з сусідами через раз вітаюся, тож попитаю - може хто що цікаве скаже
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Natalinda » 23 вересня 2013, 23:53

ЗІрка ну про всяк випадок попитай!
Нарзі меньше більше, дяк! Останній візит до невропатолога був трохи допоміг, але чую що скоро проблемка вернеться. Наразі ніби визначилася з тим який лікар буде наступним, але не відмовлюся від інформації :rose:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Арія » 24 вересня 2013, 10:53

Natalinda В мене проблеми з спиною досить серйозні + сидяча робота (шиття, крій), коли дуже болить то йду до Світлани- вона вправляє хребет вдома, на перших порах зразу допомагало. Але я така лінтяйка що не хочу робити зарядку, сидіти рівно, все віднєкуюсь "А нічого не буде " . І оте "НЕ БУДЕ" було до пори коли на хребцях назбирались такі солі що навіть зігнутись взути капці не могла. Тоді Світлана сказала що масаж треба обов"язково , ми з чоловіком пошуршали по знайомих - найшли Наталку, за 10 сеансів стала, як нова копійка. Правда на перших 4 сеансах масажу, я там по підлозі так стогнала і корчилась від болю ніби мене катували. Про Сітлану - вона тільки вправляє хребет перевірино на всій моїй родині кому диски злетять, кому ногу тягне. Про масажистку Наталку, вона не панькається , але людей яким лікарі казали що будуть ходити з палицею ставила на ноги. Ще є один чоловік живе в с.Конюхи Козівського р-н. Теж добре вправляє хребет багато хто знайомих з мого села їздили - то задоволені .
Арія Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення LaScala » 24 вересня 2013, 12:24

Мені проблема хребта знайома дуже близько, в свій час перебробували багато лікарів, але допоміг нам Комнатовський Богдан Орестович зараз він в поліклініці СБУ приймає. Дуже хороший спеціаліст, він і порадить і розкаже як краще, як сильно чоловіка хапало то він і додому без проблем приїжджав. Маю його телефон якщо комусь буде треба питайте.
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення маріярррррррр » 21 серпня 2014, 00:00

Доброго дня.скажіть будь ласка номер комнатовського
маріярррррррр Офлайн

Повідомлення xtremeshammy » 25 січня 2025, 06:52

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 03 лютого 2025, 05:33

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 03 квітня 2025, 07:01

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Далі