Модератор: taranjka
.. Санаторій розташаваний на Півдні Криму це ще південніше від Ялти. Місцевість гірська. Умови проживання чудові: двокімнатний номер, євро ремонт, нові меблі, телевізор..ванна кімната. Ми жили на шостому поверсі з виглядом на море. Харчування - так як ми були по путівці то харчувалися в загальній їдальні - (4-х разове харчування). Їжа- нормальна поставлю 4+
..не дотягнули на 5
... На території величезний парк (забула вже скільки га
)... Лікування основне ( захворювання дихальних шляхів) - безкоштовне.. В мене з малою до обіду було все розписано (процедури різні).. А вже після обіду були екскурсії. Екскурсії групові дорожнецькі, то нам порадили їздити маршрутками (сполучення чудове!!) Що ми і робили. І так обїздили весь пд. Крим. Замки, зоопарк, лісова поляна казок. Надзвичайно гарний Ялтинський ботанічний сад!!
Я так замучувалася з тими екскурсіями, на море часу майже не вистачало Але ж треба було усе встигнути. до дому приїхала виснажена..але задоволена
То ж я вам дівчата щиро бажаю,там побувати!!!!! 
irinka написав:Мілочка напиши будь-ласка детальніше скільки обійшлася путівка? Які там ціни, за що ще додатково платили?
Sms ось тут знайшла Прихований текст
Проїзд дорогий та ще і за дітей віком від трьох років платний, і те що дитина буде сидіти на руках не проходить
але я не уточняла яка саме в неї була путівка.irinka написав:Мілочка напиши будь-ласка детальніше скільки обійшлася путівка? Які там ціни, за що ще додатково платили?
Sms ось тут знайшла Прихований текст
бо в інеті навіть не знала де шукати 
Повернутись до Ділимося враженнями
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей