Глобальні оголошення!

Одяг і взуття в садочок

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Запасний одяг в садочок

Повідомлення Shalimar » 25 вересня 2012, 17:31

Marta написав:моя одного разу прийшла в хлопчачих трусиках, бо пакет просто був під курткою, няня не помітила, то тепер завжди пакет з переодягом на видному місці, зверху.

охо :impossible: :ha: :hi:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Re: Запасний одяг в садочок

Повідомлення ksana » 26 вересня 2012, 09:13

Щоб запасний одяг не переплутали, його краще підписати. Можуть бути однакові речі і тоді попробуй знайди чиє то воно.
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Одяг в садок

Повідомлення Shalimar » 20 вересня 2013, 19:34

Я туплю. Что нужно из одежды ребенку в садик (для мальчика)) ? Сколько и чего именно? Оптимальный набор)))
дождевик
калоши
обычная верхняя одежда и обувь
зонтик
перевзуття - носки, тапки? чешки с носком?
чешки для занятия физрой?
форма для занятия физрой?
в чем они там спят?
в группу - теплую одежду? кучу штанов и футболок с длинным рукавом? или с коротким? (сколько???!!!!) (джентельменский набор)
слюнявчик? ))))))
полотенце?
что еще?!.......
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Re: Одяг в садок

Повідомлення Ulkanet » 20 вересня 2013, 19:45

Shalimar ии шо збираєшся то всьо тягнути в садік??? :ha:

слюнявчика не треба. за рушник, ліжко, посуд, ложку - питай в виховательки. бо в нас от має бути всьо тільки таке однакове. і тільки гроші здаєш, а вони докурляють таке саме. :dash: :dash:

приводиш в садок. перевдіваєш в такий одяг щоб йому було і тепло і щоб він сам легко міг зняти щоб піти в туалет. щоб не порпався там з ременет чи підтяжками. :wink: те саме і з взуттям. тре мати тапочки - але такі щоб легко вдівалися.
в кульочку на заміну даєш майочку, трусіки, колгти, носки, кофточка, штани. то якщо часом впісяється (з переляку, моя так і робить :cray: ), або супом пообливається. твій малий ніби не такий перешуганий, як моя. то всього того по одному. хіба що він так супами були обливатися ::Р:
за фізкультуру ше не знаю. ше не казали :crazy: . але ніби тре чешки і певно спортивні штанішки. в джисах буде не сильно зручно.
піжама має бути, якщо буде там спати. але ше спитай виховательку, бо є такі шо ложать спати в колготах і кофточках - щоб менше перевдівати :crazy: :crazy: а то що дітьо спотіє?? :scare: :scare: :scare:

гумаки-колоші-дощовик - зранку бачиш що дощ - той взуваєш. вони коли холодно і дощ не гуляють.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Ulkanet » 20 вересня 2013, 19:48

а ну і одяг - чим поменше всяких прибамбасів, типу всяких висюльок, шльовок, обємних кишень, а також рубашок на розпашку - бо вони там так товчуться, шарпаються, літають. щоб часом за шось не зачепився, ну і щоб його діти не шарпали за всьо висяще :hi: :ha:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Shalimar » 20 вересня 2013, 20:21

:crazy:
да просто я не то что к садику, а к осени не готова! (в плане одежды для ребенка)
перед каждым сезоном думаю "шо куплять???!!!"
позже - "надо будет записать, что я накупила, что носилось, сколько чего нужно"
в конце сезона думаю "а! я все поняла и все помню!"

Колготки мой не носит.. Ну, на практике - в группах тепло? Сколько тех штанов-кофт нужно? чтобы не приходилось стирать каждый день... Штук 7 каждого?
обычных трикотажных? с начесом? ))) флисовых?..
А для улицы? что практичное (для грязи))?

У меня легкая паника)))) Потому что всегда одежды было по-минимуму. И куда бежать, где что покупать - мыслей нет )))))

С разнообразием проще - он у меня в стиле спорт ходит. Не люблю рубашки, ну а джинсы и ремни (для садика) - непрактично..

А тапочки какие лучше? чешек с носком или а ля зетпол?..

ааааааааААаАааАаАааааа)))))))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення irinka » 20 вересня 2013, 20:36

Shalimar ну і в тебе паніка :hi: )))))
Ти коли почнеш водити малого, то він і так спочатку буде по пів дня ходити для адаптації, а потім виховательки спитаєш скільки чого треба. :yes: Нам казали трусики, майочки, штанішки (бажано на резинці, такі які лекго знімати і вдягати) кофточку- всього по дві пари) , ну і ще перевзуття зручне, бажано з пяткою щоб було. А решту все будеш бачити і доносити по мірі потреби. Нам просто казали, щоб не було надто багато речей в шкафчику, бо коли діти починають самі вягатися, то незнають що САМЕ їм вдягнути. :crazy:
Слюнявчик наскільки я знаю то тільки в ясельках дають, а потім вже не треба.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Tajga » 20 вересня 2013, 20:57

Щодо взуття в садочок. Мій носить літні сандалі, все одно на наступне літо будуть малі. На фізрі та хореографії діти в чешках.
На фізрі - в нашому у кожної групи своя форма: чорні трикотажні шорти і футболочка (для кожної групи свій колір).
В групі малий у футболці-шортах, плюс в шафці повна зміна одягу:трусики-майка-футболка-шорти-шкарпетки. Але в нас завжди тепло. Сплять в маєчках-трусиках, але як міжсезоння, то в піжамах.
Мій теж колготки не вітає, одягати їх переважно важко самому, то я купувала колготки без слідів і шкарпетки, так навіть вигідніше, бо шкарпетки перуться частіше ніж колготки.
От чого-чого а шкарпеток знадобилось трохи, літні - в групу, бо ніжка потіє у взутті, і відповідно сезону для вулиці.
А до садочку буде ходити в тому, що зазвичай одягаєш (єдине, щоб сам міг одягнути по можливості), не дуже домашнє, але не й парадне, бо на прогулянках може бути все, що завгодно: падіння, калюжки, пилюка, пісок...короче, все, що твоя дитина годна найти цікавого для себе.
Це теорія, а на практиці побачиш сама. Хвилюватись особливо не варто, бо по ходу зорієнтуєшся на місці і докупиш, що треба.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Shalimar » 20 вересня 2013, 21:19

а зачем майки? )
Твой ходит в чем? в шортах, штанах, футболках, топах с длинным рукавом? и всего по две пары каждого?
просто мне надо сейчас много всего и сразу, и я не знаю, где брать )))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 20 вересня 2013, 21:21

Tajga написав:на прогулянках може бути все, що завгодно: падіння, калюжки, пилюка, пісок

то надо что-то такое.. моющееся? )))

блин
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей