Глобальні оголошення!

Адаптація до садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Оптимальний вік для садочку

Повідомлення Ulkanet » 17 вересня 2013, 21:13

Anjuta а на яких то роботах так внезапно в нас мам викликають, що вони дітей за 10 днів в садок влаштовують????
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Anjuta » 17 вересня 2013, 21:16

дитині виповнилося 2 роки і їй подзвонили, працює на приватній фірмі, або виходиш через 10 днів або з декрету шукай іншу роботу.
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Ulkanet » 17 вересня 2013, 21:19

я не думаю шо мама не знала що в неї така фірма, коли йшла в декрет, і що її не попереджали про те шо її визвуть за рік чи за два. :wink:
і ще їй дуже сильно повезло що вона від приватної фірми посиділа аж два роки в декреті. :yes:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Anjuta » 17 вересня 2013, 21:19

але от навіть якби і не викликали на роботу, то інша мама . ....може бути змушена вийти і з фінансової сторони, не у всіх зараз повні сімї і не всі мають можливість сидіти до 3 років :pardon:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Anjuta » 17 вересня 2013, 21:24

я ж кажу, є багато випадків, з яких не всі мами зможуть сидіти в групі з дитиною, навіть чергуючись.
І чесно кажучи, чи є зміст, коли дитина відходила пару тижнів чи місяць, вже звикла лишатися з дитиною на чергування, коли прийде нова дитина яка плачеі лишається мама, як не крути для мене це егоїстично по відношенню до інших дітей :pardon:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Vikibee » 17 вересня 2013, 21:44

Ulkanet написав:люди, схаменіться, що ви робити зі своїми дітьми???? невже прибирання, готування їжі, розмови по телефону важливіші за ваших дітей які плачуть в калясках/манєжах/ходунах??? :cray: :cray: дітям від народження зривають нервову систему, "а най кричить. покричить і перестане. легені розробляє" :scare: :scare: :cray:

Дівчата, то гучно сказано.......я постійно зі своєю малою вдома, весь час приділяю доні, бачу, що вона цього дуже потребує: ігри, забавки, хованки, доганялки, читанки, їсти разом готуємо,а нервова система в неї, ого-го яка.......мала дуже емоційна і нервова, казала педіатр, що темперамент такий :scare: в садочок плануємо іти на наступний серпень, малій буде 3 роки.....а як водила в садочок малу, просто, щоб подивилась на обстановку, що то і як, то плач дикий, крики, ніхто до неї ніякого діла не мав, а так верещала, що мамо рідна.........чим я тільки її не забавляла, сподіваюся, що ще переросте..........
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення fajno » 18 вересня 2013, 10:13

Vikibee, за рік може дуже багато дитина помінятися. Моя в два була навпаки - надто тиха, любе немовля могло запросто в неї її ж іграшку забрати і та йшла плакатись до мене. І з чужими дітьми навіть на майданчику гратись не хотіла. Тепер все т-т гаразд.
Я бачу в садочках один вихід - робити так, щоб нові діти приходили в різний час. І мами з ними для нормальної адаптації. Тоді не буде натовпу істеричних дітей, та й вихователям, теоретично, було б легше
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення flower » 18 вересня 2013, 10:37

У нас так і роблять, вихователька поступово набирає, не більше ніж 2 нових на раз. Ми з наступного тижня, сьогодні 2є новеньких там і так всіх на вуха поставили) Я була сьгодні з малою в групі трошки, мені показували, що в них і як, горшок показали який купити, бо там на поличку не вміщається, якщо широкий, і список. Вероніка біля мене навіть з дівчинкою погралась трошки, а як буде далі напишу :wink:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 18 вересня 2013, 10:40

flower Збараж, провінція, не все як облцентрі :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Dribchuk » 18 вересня 2013, 10:45

Ну добре, посидить мама з дитиною тиждень в садочку, але ж настане момент коли їй потрібно буде піти, ви думаєте та дитина не буде істеричити? :confused: Мені здається що коли дійсно в дитини сильні істерики то не треба насильно вести її в садок. А прийти знову за тиждень, ходити гуляти на територію садочку, постійно говорити що садок це добре, там дітки граються, це весело. Я своїй десь рік до садочку постійно то розказувала. Плюс можна трохи заохочувати її подарунками. Я свою з садка постійно забирала то з кіндером то з маленькою новою іграшкою то з сочком.
Може я так пишу бо моя мала істерик не влаштовує, але мені здається що це не правильно що чиясь мама сидить в групі ,а чиясь ні. Моя б дитина принаймі питалася чому це так і чому моя мама зі мною не сидить.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн