ТІсто:
3 жовтки, 1скл. цукру добре збити
3 скл. муки, 250гр масла перетерти
1п. порошку до печива
1-2ст.л. сметани.
Ванілін
Замісити тісто, розділити на 3 частини. До однієї додати какао. Покласти в морозилку.
Сир:
1кг сиру, 1 скл. цукру, 1.5 ст.л. манки, 1,5 ст.л крохмалю.
Я ще додаю одне яйце.
Білки:
3 білки збити в пишну піну, додати пачку вишневого киселю (можна іншого, але бажано червоний)
Форму змастити маслом, потерти біле тісто, на нього викласти порізі пластинками яблука (4-6 шт великих), затерти їх шоколадним тістом, на нього викласти сир, на сир - білки і затерти все білим тістом.
Випікати 1год-1:30 при темп. 180-200градусів.

В мене всі його люблять, затримується максимум на 2 дні (якщо чоловік на роботі).