Глобальні оголошення!

Монтессорі клуб розвитку дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet, irinka

Re: Монтессорі клуб розвитку дитини

Повідомлення natalina » 11 вересня 2013, 08:19

Довелося спілкуватися кілька разів із Марією з монтессорі на Східному. Звичайно, перше враження може бути хибним, але мені вона видалася непривітною та нервовою. Але, може, це настрій у неї такий був, а з дітками по-іншому.
natalina Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 21 раз.
Подякували: 20 раз.
Діти: 1

Повідомлення Сяна » 11 вересня 2013, 08:36

mari написав:дуже погані відгуки від найближчих знайомих про школу від Марії Малишко на Східному

а які саме погані відгуки? я якраз почала думати про це місце...
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Радмила » 11 вересня 2013, 11:01

natalina написав:Довелося спілкуватися кілька разів із Марією з монтессорі на Східному. Звичайно, перше враження може бути хибним, але мені вона видалася непривітною та нервовою. Але, може, це настрій у неї такий був, а з дітками по-іншому.

З дітьми так само.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Vikibee » 11 вересня 2013, 12:57

І у мене залишилися не найкращі відгуки про клуб "Монтессорі" біля "Обнови". Я з подругою завели туди діток півроку тому. (Моїй малій було 1,8, її малому - 1,2). Не встигли ми освоїтися у кімнаті для занять, як нас обізвали "мамами - квочками". По їх словах, мама має сидіти в куточку (цитую), а дитина сама освоюватися у колективі. Згідна. Але, коли моя дитина мене щось запитує, для неї все нове,вона потребує пояснень, що то і як, то, виходить, що мама має ігнорувати свою ж дитину, бо так все життя бігатиме за нею. Не може дитина злізти з качельки, не дай Бог мама допоможе, то ж дитина до кінця своїх днів не візьме відповідальності на себе. Ще мене просто вивела із себе ситуація, коли розпочали заняття із картками Домана, педагог дуже швидко ті картки міняла, і одного разу сама допустилася помилки: показала один малюнок, а озвучила зовсім інше. Один із хлопчиків, це помітив і виправив педагога, але вона, бачте, за своєю скорістю навіть того не почула, підтакнула і собі далі веде заняття. Я в шоці. Пішли з малою у сусідню кімнату: там кожен займався тим, що його цікавить, а викладач підходила почергово до кожного і з ним по - черзі займалася. Була свідком того, як вчитель пару раз показувала хлопчику геом. фігуру - овоїд, а він тільки на це сміявся, навіть не пробував повторити, а потім ні з того, ні з сього бігав і копався, думала, що ще того педагога зараз там копати почне. Ніяких зауважень стосовно такої поведінки не було. Хаос. Коли ми з подругою вже йшли додому, то вище згадана психолог, як почула, що ми ще годуємо грудьми, то зробила очі як 5 копійок. Особисто для мене сказала, що як я не переріжу духовної пуповини, якою я обмотала свою дитину, і не закінчу годування, до них можу не водити, бо з того не буде толку і ще купу всього. А для подругиного малого, якого окрім циці нічого там, на жаль, не цікавило, 10 раз наголосила, що 1,2 то вже давно пора відлучати і т.п. Всі наші аргументи просто пішли в ігнор, людина бачить лише свою єдино-правильну точку зору. Коротше, наша дискусія завершилася купую негативу та небажанням повертатися туди ще раз.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення loljka » 11 вересня 2013, 13:36

natalina написав:Довелося спілкуватися кілька разів із Марією з монтессорі на Східному. Звичайно, перше враження може бути хибним, але мені вона видалася непривітною та нервовою. Але, може, це настрій у неї такий був, а з дітками по-іншому.

мені вона теж такою здалася... не дуже привітною
моя кума відгуки (перед моїм походом у цей клуб) залишила теж негативні, але я вирішила таки сходити
а коли зустрічають не дуже привітно - то вже і бажання само собою відпадає ...
а тут місце у садочку трапилось - то ми одразу пішли - і в цей клуб такі не попали
можливо, моє поверхневе враження хибне... щодо тієї людини
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення Sms » 11 вересня 2013, 13:47

А Монтессорі є ще десь крім Східного? Бо я тільки за цю чула.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Сяна » 11 вересня 2013, 13:58

Sms, здається, ще є в готелі Галичина
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення fajno » 11 вересня 2013, 14:23

Є в Галичині. То небо і земля з тим, що ви тут описуєте. Ми туди ходим ще з весни. Питайте, може щось підкажу :wink:
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення Сяна » 11 вересня 2013, 14:37

нам дуже далеко((( поблизу цей на Східному, але стільки негативних відгуків :sad: поблизу більше нічого немає
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Sms » 11 вересня 2013, 14:51

fajno написав: Питайте, може щось підкажу :wink:

нам цікаво. Для іких діток групи? Скільки вартує? Чи є пробне заняття? Що на нього потрібно і як попасти? По скільки діток в групі?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Ранній розвиток

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей