Новорічний час- це великий шанс для кожного з нас стати кращими і розпочати щось робити з своїм життям. Що саме: приходьте і ви дізнаєтесь де приховані ваші бажання та що можна з ними зробити. Заплануйте своє щастя, розкладіть свої пріоритети, досягайте, будьте музою для себе та інших. Створіть навколо простір реалізації самих сміливих ідей та мрій. І пам’ятайте: мріяти здорово!!!

Запрошую ВАС на мій вебінар: "РЕЦЕПТИ ЩАСТЯ".
Чому?
Тому що прийшов час:
-Проснутись від сплячки,
-Відкрити потаємні двері до щастя,
-Перетворити сумне в яскраве, цікаве, сповнене змісту,
-Зробити ревізію того, що було в 2013,
-Зрозуміти чи колекціоную я чужі моделі поведінки,
-Проаналізувати свій стиль життя,
-Використати 4 основні способи по Адлеру, щоб зрозуміти свої потреби і набути впевненості в собі. Для мене велика честь розпочати цикл вебінарів саме з нашої цільової аудиторії, знайомих та близьких.
Я для Вас на ці 2 години. Перетворимо їх на ресурс разом!
Ведуча- Марія Хомів, тренер тренінгового центру Ресурс, лікар психотерапевт, учасниця майстер-курсу в методі позитивної психотерапії, член Всесвітньої Асоціації Позитивної психотерапії (WAPP), член Української Спілки Психотерапевтів (УСП), співавтор блогу
http://pozytyv.in.ua//Люблю людей. Заміжня. Захоплююсь "справжніми", а не сплячими особами жіночої і чоловічої статі.
Новорічна скидка -50 відсотків від попередньо вказаної ціни на вебінар( 40 гр)!
В такому форматі буде проводитись вперше! Можливі технічні нюанси.
Як стати учасником вебінару : Оплачуєте 20 гривень до 27.12 на
ПБ 4405 8858 1888 3925 на Хомів (Гавронська) Марія , і відписуєте на
vebinar.te@gmail.com та отримуєте код доступу або запис вже після проведеного вебінару якщо ви не зможете бути присутніми в цей день.
Підключитись за 10 хв. до початку вебінару, маючи в наявності комп"ютер, навушники, хороший інтернет зв"язок.
Наявність відеокамери не обов"язкова.
КОЛИ: в цю суботу 28.12 о 10.30 -12.30! Беремо ще додаткові 10 хв для технічних нюансів.