заміни помідорою, солодким перцем і зеленою цибулею. Я навіть пекінську капусту (але я просто маньяк цієї капусти їла би її щодня)добавляла і варене яйце
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
Що готуєте з авокадо? Воно мені таке гидке Але пишуть, що дуже корисне. Колись їла з нього гарний соус, але то було 100 років назад, то вже не згадаю, що там до чого...
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus добавляю в салат або на хлібець намазую крем сир і зверху нарізаю авокадо і помідор. Гуакамоле роблять, але я пробувала робити колись і мені те, що вийшло не сподобалось. Хіба за іншим якимось рецептом треба буде ще спробувати.
erinaceus чого бридке? я його просто обожнюю!! готую гуакамоле соус з ним, або просто чищу, розминаю виделкою, чуть підсолюю і на тост , смакота. Ще в салати додаю, один з улюблених - варене філе куряче, авокадо, помідори свіжі, запрвка - оливкова олія, винний оцет, зубок часника, гірчиця в зернах.
Я авокадо також не люблю. Три місяці назад чоловік купив, я думала, що зроблю з нього суші, але воно так і висохло. Тепер поставила у воду кісточки, чекаю коли проросте. Вже два горішки розкололись, а в одному вже і корінець зявився. В неті пише, що це швидкоросла рослина. Буду експерементувати.