. Короче, тепер всього і не опишеш. так що дуже співчуваю мамам в яких дітки у цьому важкому перехідному періоді. Тато пам'ятаю казав, що все що мама мені зараз говорить дійде до мене коли мені буде 30-він був правий.
. Короче, тепер всього і не опишеш. так що дуже співчуваю мамам в яких дітки у цьому важкому перехідному періоді. Тато пам'ятаю казав, що все що мама мені зараз говорить дійде до мене коли мені буде 30-він був правий.ЗІрка написав:Перлинко, ти часом не телець або терези по гороскопу?
На скільки він не дозволяв, умудрялась так обійти і знайти якусь лазєєчку, щоб вирвати своє. Одним словом: силою брати юну душу не можна. Тільки розумінням і розмовами. Про моду і інше, а що в душі вона сама розкаже, якщо захоче. Головне, створити для неї комфортні умови. Дати море варіантів для вибору, в розумних межах. Підтримувати її прагнення, дати спробувати максимум, різні гуртки-секції. Розказати, що цікавими захопленнями вона може привернути до себне увагу. Щоб вона знайшла щось цікаве собі для душі. Це допоможе їй сформуватись і бути впевненою у собі, а отже і адекватною молодою особою. Якось так...
Я вам так по-доброму заздрю що у вас ще малі діти 
mari написав:Дівчата, а в кого коли ще місячні почались і як вам було з цим? страшно? щось знали?

flash-ka написав:mari що доня просить забрати її з табору
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей