Natalinda ти права. бо домашні ми кропимо від фітофтори і ше якоїсь там болячки. а базарні помідори - мало шо кроплені від хвороб, так шей їх "добривами" рясно поливають.
а в мої мами як ніколи. тьфю-тьфю. такі помідори! правда кропила три рази. але всі такі файнюні - навіть не відрізниш від магазиних. ну хіба на смак. як знайду кабель від фотіка покажу пару кущиків.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Offtopic: в нас колись була кітка, яка їла огірки. то всі огірки на городі були надгризеними. поки ми не побачили шо то вона таке робить. то потім їх просто в миску кидали щоб їла, заміть каші ше мама троха дала їй мітлою на городі. то вона почала носити огірки від сусідки то тре було бачити як вона волочила ті огірки (щей вибирала такі здорові - насіники) до комори для своїх малих котеняток. а вони не їли.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
я ще ні якось аж забулося що то вже лютий, таке враження що зима лише розпочалася а вже пора я нині купила посівний календар)))) хочу спробувати цьоо року так)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос