Глобальні оголошення!

Коментуємо...

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Re: Коментуємо...

Повідомлення nadusha » 29 серпня 2013, 03:40

Ту дівчинку вже знайшли в Феодосії, подробиць поки-що нема. Головне, що жива-здорова!
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Tajga » 15 вересня 2013, 03:58

Стимуляція пологів сприяє аутизму - дослідження
Джеймс Галлахер
Кореспондент BBC з питань науки та здоров'я
Американські вчені встановили, що стимулювання пологів медичними препаратами збільшує ризик аутизму в дитини.

Дослідження 625 тисяч дітей, опубліковане в JAMA Pediatrics, показало більшу схильність до аутизму у хлопчиків.
Вчені кажуть про необхідність подальших досліджень задля пояснення цієї різниці, адже її причини не зовсім зрозумілі.
Дослідження новонароджених у Північній Кароліні виявило розвиток аутизму в кожних 13 хлопчиків та чотирьох дівчаток з тисячі.

Також виявлено, що у хлопчиків захворювання було втричі частішим, якщо їх матері потребували препаратного стимулювання родів або підтримки під час вагітності. На дівчаток такий вплив був менш помітним.

| +
Дослідники вважають, що двох випадків аутизму з тисячі можна уникнути, якщо не застосовувати стимуляцію пологів. Вони кажуть, що процедура виправдана, тільки якщо вона може врятувати життя.

Професор Саймон Грегорі з Дюкського університету повідомив, що під час дослідження вчені отримали багато суперечливих даних щодо аутизму та стимулювання пологів. Він також каже, що так масштабно цю проблему ще не вивчали.

"Ми не хочемо сказати матерям, щоб вони за жодних обставин не вдавалися до стимулювання пологів для уникнення аутизму. Це було б неправильно"
Саймон Грегорі, професор Дюкського університету, США

"Ми виявили зв'язок, тому необхідні подальші дослідження. Це дозволяє нам зосередитися на чинниках, пов'язаних з пологами, котрі можуть спричинити аутизм", - зауважив професор Грегорі.
Дослідження тільки вказує, що ризик захворювання на аутизм зростає після процедури стимулювання.
Це може бути наслідком вживання ліків для початку пологів або якихось інших чинників під час вагітності, що призводять до необхідності стимулювання й також впливають на розвиток мозку дитини.

Пологи часто стимулюються, якщо вагітність триває задовго й строк для народження перевищений принаймні на тиждень.
"Ми стимулюємо задля здоров’я пацієнтів. Адже ви зменшуєте можливість втратити дитину та імовірність поганого закінчення родів для матері та дитини", - заявив Майкл Герд, речник Королівського коледжу акушерів та гінекологів.
"Це попередній статистичний огляд, без чіткого обґрунтування, чому стимулювання та захворювання можуть бути пов’язані", - вказує пан Герд.

"Стимулювання дуже поширене й пропонується за необхідних медичних показань, при цьому воно надзвичайно безпечне. Але як і у всіх медичних процедурах, є невелика частка ризику", - зауважив він.

"Аутизм - складний стан людини і, як вважається, він є наслідком різних фізіологічних та генетичних чинників. Його точні причини досі досліджуються", - розповіла Керол Повей, представник Національної спілки аутистів.

"Науковці, що проводили дослідження, визнали необхідність подальших наукових пошуків задля якихось серйозних висновків", - зауважила Керол Повей.
"Важливо, щоб люди не кидалися в крайнощі з висновками щодо результатів цього дослідження", - підсумувала вона.

Джерело:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Кокетка » 15 вересня 2013, 14:57

стимуляція пологів веде і до гіперактивності і синдрому недостатньої уваги в легкій формі :sad: :cry: ( з власного досвіду :cry: )
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Sms » 15 вересня 2013, 15:30

недоведено тому сумнывно... :confused:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Marichka » 15 вересня 2013, 18:41

Без стимулювання теж багато проблем може бути,як завеликий плід-то задовго родиться;через швидкі пологи теж потім гіпертонус і купа всього.Хто менше знає,той думає,що в нього все було ідеально і дитина цілком здорова
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення inna6787 » 16 вересня 2013, 11:39

у вас таке буває? :crazy:
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення ксюша 12 » 16 вересня 2013, 13:35

inna6787 написав:Прихований текст
у вас таке буває? :crazy:

Прикольне відео :hi: поки такого небуло
За улыбку ребенка - отдашь все на свете, Пусть в мире, счастливыми будут Все Дети!!!
ксюша 12 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 172 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення oksa_mal » 16 вересня 2013, 15:00

:hi: класне відео, так сподобалось, аж 2 рази підряд дивилась :hi: , добре що мої діти так не роблять
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1)
Подякували: 307 раз.
дівчинка

Повідомлення irinka » 16 вересня 2013, 21:50

oksa_mal написав:добре що мої діти так не роблять

Ще просто не доросли до того, моя знайома дала малу цього року в перший клас то розказувала, як вони разом їй телефон вибирали :impossible: вона хоче не простий, кольоровий, такий без кнопочок, щоб там пальчиком нажимати... я була в шоці :impossible: Для чого дитині в 1 клас такий дорогий телефон купляти?
Балувані теперішні діти.... :crazy:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення ксюша 12 » 16 вересня 2013, 23:56

Як вам такий автомобіль повністю вкритий бісером?

Зображення
За улыбку ребенка - отдашь все на свете, Пусть в мире, счастливыми будут Все Дети!!!
ксюша 12 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 172 раз.
дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей