happymami » 28 вересня 2010, 10:09
Крапочка, скажу тобі таке - як би там боляче не було, але живи той болючий день зі знанням, що завтра буде не так тяжко. щодня - стає легше. Час лікує і це не я придумала. Я в таких випадках завжди згадую науку своєї хресної:
Якось вона потрапила в жахливу аварію. Було поломане все. Розказує вона після маленької поправки: "Лежу я на тому операційному столі після операції. Живого місця нема. Біль - нестерпна. Стіл залізний. Холодний. Твердий. Так він мені тисне в кожну клітинку тіла. А я лежу і думаю - нічого. Завтра постелять простиньку. Буде тепліше. Наступного дня підстелили простиньку. Лежу. думаю. Нічо - а завтра ще одну підстелять. Буде м*якше".
І так щодня. Поки її зовсім не перевели на тепле м*яке ліжко...
Я тепер часто то згадую, і як тільки підступає якийс моментик відчаю - одразу кажу собі, шо то тільки нині так тяжко, а завтра все буде інакше. Хай на міліметр, але інакше.
Шо ж стосується конкретно батька дитини... особисто я вважаю, шо ти мусиш якось знайти в собі мудрість побудувати ваші стосунки так, щоб дитина тата бачила. Хоча-б через день. А згодом, з ростом хлопчика, можна вже й менше. Діти, коли трохи підростають, не відчувають такої потреби конкретно в комусь з батьків, як в перші роки життя. То я бачу з власного досвіду. В мене старша доця росла практично без тата. Звичайно, що для повноцінного психічного здоровя дитяти мають бути обоє батьків. Але якшо у вас там така ситуація, що разом ви вже точно не будете, то мусите хочаб заради синочка шукати компроміс на кілька годин в день, щоб він бачив тата.
Про розлучення... Не знаю, чому ви так не можете знайти спільної мови, але вам даватимуть місяць на примирення. Але вже після того, як дитині виповниться рік. До того документи не приймають. Але якшо з боку чоловіка була зрада - розлучають швидко. Якшо ж зради не було - довго тягнутиметьтся процес і питатимуть, чому ви вирішили розлучитися з такою маленькою дитинкою.
Про церковний шлюб... А може всетаки можна ще якось врятувати? Мені би так хотілося допомогти, але не знаю чим(((
тримайтеся, Крапочко. Ми з вами. Не впадайте у відчай. Бо наразі ваше щастя - крім всього іншого - то синок. Однозначно. В нього якраз такий вік, що він вас буде тішити щодня новими здобудками!!!
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))