Глобальні оголошення!

Райони Тернополя: ваші відгуки

Модератор: Сяна

Re: Райони Тернополя: ваші відгуки

Повідомлення taranjka » 22 серпня 2013, 17:29

ага, на ближній дружбі новобудов не густо. є на петриківській одна, і на кривоноса є - там з верхніх поверхів офігенний вигляд :dreams:
особисто мені дружба (та шо ближня) подобається найбільше. і ще новий світ - там багато новобудов. хоча дороги якими там їздила :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Русік » 22 серпня 2013, 17:54

taranjka написав:і ще новий світ - там багато новобудов. хоча дороги якими там їздила

як на мене, то Новий світ все ще програє в питаннях інфрастуктури - з маршрутками туго, магазинами теж. Наскільки я знаю, з садочками і школами там теж напряг.

І ще для мене дуже важливо наявність двору, де мій старший міг би гуляти сам - великий, але безпечний. В новобудовах в принципі з дворами проблема - реально це невеличкі площадки і пару гойдалок((
Скільки дивлюсь, стільки розумію - ідеального будинку немає(((
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Marichka » 22 серпня 2013, 20:46

Я б дивилась,маючи певну суму,на квадратні метри(є будинки,де дешевші квадратні метри)Н: В Тернопільбуді на Микулинецькій і Гайовій йдуть дешевше.Вибрала б Гайову.Хоч кажуть,що то промисловий р-н.Але там багато приватних будинків,рахується ще центр,близько до ринку,поруч є школа-садочки-церква-зупинка...І трохи дальше від дороги,там спокійніше набагато.Жаль,що двокімнатні тепер будують великої площі(від 60 кв.м),немає 40-45 кв.м.
Я теж за новобудови.Хоч часом мрію за приватний будиночок за містом,щоб було більше місця...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Natalinda » 22 серпня 2013, 22:34

Liza написав:Двi форумчанки :) (мiнiмум)

Чотири - мінімум :yes:
Але навряд чи вони в цю тему заходять, я б їх в ПП попитала, бо теж знаю що там нетак давно було досить незаселених квартир. Мені цей будинок теж дуже подобається і планування і розташування.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення LaScala » 22 серпня 2013, 23:10

На Чайковського ніколи не було цвинтаря, це була околиця міста. Дідусь чоловіка будував тут будинок коли коли це ще було поле. Це чудовий район я живу на сусідній вулиці вже 12 років. Тихо, спокійно, поруч зупинки, багато садків та шкіл, а також парк та бульвар. Мені подобається :love:
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення Ulkanet » 24 серпня 2013, 01:11

Русік написав:На цих вулицях немає новобудов. Є на Карпенка, але вглибині. То вже не близько.
На Лучаківського є новобудови, ми навіть дивились там 2 квартири. Думаємо...

Новобудови є на Львівській. аж 5 будинків. правда вони всі в купі то люди думають шо то два будинки. ::Р: ::Р: ::Р:
є майданчики маленькі дві штуки. з одного боку ліс і тишина :love: . до озера недалеко (попри ліс). ми часто там собі гуляємо по тій дорозі. там практично нема є машин. а от до зупинки треба трохи йти. :sad:

недоліків купа. починаючи від розташування і закінчуючи головою ОСББ. :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Marichka » 24 серпня 2013, 08:14

Улянка,вони здані вже?Хто будував?Які ціни?
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення mariana » 24 серпня 2013, 09:44

Я теж за Дружбу однозначно! Я жила на Бамі, на Алясці, в центрі біля ЦуМу (там не сподобалося найбільше) то Дружба все ж виграє. Багато садків (біля мого будинку 3), супермаркети, школи, добре сполучення з іншими районами міста. В більшості будинків хороші двори і дитячі майданчики. Новобудови є на лучаківського і на Просвіти досить багато. подобається мені особисто будинок на Лучаківського навпроти церкви новозбудований, там гарний затишний закритий двір.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Ulkanet » 24 серпня 2013, 09:52

Marichka так всі. я там живу вже. :hi:
незнаю які ціни, бо то я знімаю квартиру. :=):
а будував "Явір".
знаю шо є ще кілька непроданих квартир.

а ще згадала, що на вулиці Чумацькій (в самому кінці вулиці), тоже закінчики будувати новобудову 5-поверхову. вона зразу за готелем Версаль. практично в лісі. :wink:

але район Дружба мені більше подобається ніж БАМ чи Східний.
навіть взяти по тому, що мені тут завжди уступають місце в маршрутці з дитиною. а на Бамі ніразу. як їду на БАМ чи Східний то кожен раз прозріваю як ті маршрутки ганяють і як люди постійно сваряться. :sad: в нас шось такого нема. чи то може вони під того горба не встигають розігнатися??? ::Р: :crazy:

Великим недоліком Львівської вважаю - далеко до садочка, школи і до маршрутки тре тьопати майже 10 хв. :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення TaniaPicaSSo » 24 серпня 2013, 11:40

Ulkanet написав:навіть взяти по тому, що мені тут завжди уступають місце в маршрутці з дитиною. а на Бамі ніразу. як їду на БАМ чи Східний то кожен раз прозріваю як ті маршрутки ганяють і як люди постійно сваряться. :sad: в нас шось такого нема.

Ну прям таки люди в різних районах Тернополя відрізняються по менталітету :ha:
Ми свого часу два роки прожили на Київській, то ні разу не бачили п"яної гопоти, яка б до когось чіплялась, попри відомі стереотипи, що на бамі тільки такі й живуть. А от на дружбі мій чоловік прожив 5 років, і потім принципово вирішив ніколи більше в тому районі не жити, бо каже, що то район студентів, але не в хорошому розумінні, а в тому, що вечорами всі шукають собі пригод на голову.
Мені ближня Дружба подобається. Але я там ніколи не жила.
Похвалю ще своє болото. Люблю Східний за те, що він тихий і малонаселений. Дев"ятиповерхівок тут на пальцях порахувати, все решта п"ятиповерхові або часні будинки. Відповідно густота населення невелика, це навіть візуально видно, що по вулицях тут ходить значно менше людей, ніж в інших мікрорайонах. З транспортом теж без проблем. До центру маршруткою 10-15 хв, пішки 25-30. Проблем з садками чи школами теж нема. Єдине, чого мені тут невистачає, це великого продуктового супермаркету. Щодо новобудов, то вони є в районі Збаразького повороту та між Довженка та Гайовою.
Ще кину один камінь в вашу улюблену Дружбу - вона сполучається з рештою міста одною лиш дорогою попри озеро, тому коли якась аварія чи пробка, то біда повна. Пам"ятаю, коли ще вчилася, малювали зебру біля маяка, то цілий день Дружба від світу була відрізана.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей