Глобальні оголошення!

Розпис, шлюб, весілля - в один день чи навпаки?

Re: Розпис, шлюб, весілля - в один день чи навпаки?

Повідомлення Virchik » 22 серпня 2013, 21:49

В нас теж було в різні дні: в суботу розпичувались, в неділю брали шлюб і робили невелику вечірку для близьких.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення Natalinda » 22 серпня 2013, 22:30

Ну два-три дні то не різниця як на мене)))
В нас було пятниця-субота, якщо я не помиляюся, а от різниця в кілька місяців цікава :confused:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 22 серпня 2013, 23:06

бывает, расписываются, а венчаются через несколько лет )
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення TaniaPicaSSo » 22 серпня 2013, 23:27

Мої батьки повінчались лише 5 років тому.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Natalinda » 22 серпня 2013, 23:32

Ну за часів наших батьків то мало хто вінчався взагалі, не те що з проміжком в день/місяць/чи рік навіть. В мен мої батьки і батьки моєї мами брали шлюб в один день і були за свідків одні одним!
Знаю одних молодят що розписалися взимку, ну і на другий день вже жили разом. А черз півроку молода забирала поспіхом свої манатки до себе додому, бо ж весілля має бути по обрядах. Типу зранку вдівання, потім брама і так далі.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 22 серпня 2013, 23:34

мої ще так і не повінчалися :hi:

а причин може багато бути - з тими ж паспортами, хто прізвище міняє, а після гульків хоче закордон, ще можуть родичі пиляти - шоб хоч ся вженили, а не просто так жили (знаю таких :hi: )...
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 23 серпня 2013, 00:40

taranjka написав:ще можуть родичі пиляти - шоб хоч ся вженили, а не просто так жили (знаю таких :hi: )...

Знаю таку історію, що дійсно аж смішно. Жили разом нерозписані, і тут скоро розписалися, бо комусь треба було закордон на якусь роботу по контракту їхати, де одруженим було бути якщо не обов"язково, то хоч бажано. Та й вони розписалися, весілля не справляли. А потім якось родина надавила на них, що, мовляв, так і на весіллі не погуляли. І вони десь аж через рік чи два гуляли своє гучне весілля :hi:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TYulia » 23 серпня 2013, 10:20

в нас теж було розписка і шлюб в різні дні. ЗАГС в четвер, урочисто у вишиванках, а через 1.5 тижня в неділю шлюб в церкві і ресторан. Так робили, щоб розгрузити той день весілля і мати більше часу на ті ж самі фотографування. Після розписки трохи дома за столом з близькими посиділи і все. Хоч в паспорті і стоїть дата розписки, але ми нашою датою весілля вважаєм день вінчання в церкві, це для нас головне. Але в церкві ж бе загсу шлюбу не дадуть. Особисто я всім би рекомендувала загс собі зробити заздалегідь (маю на увазі за пару днів, тижнів, не за місяці, роки), урочисто чи ні то вже на ваш вибір. Бо це тільки для галочки, а атмосферу весілля створює саме вінчання зі всіма обрядами. Хоча вже від Хмельницька і далі на схід, то можна сказати навпаки, більшість певно тільки розписується.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення sv-ls » 23 серпня 2013, 11:50

В нас також було в різні дні з проміжком в 6 місяців.
sv-ls Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 35 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Таємниця » 24 серпня 2013, 09:31

В нас було в різні дні. Думаю, що так краще, бо все на один день, то забагато, а ще якщо молодята з різних міст.
Зараз Фотосесія займає купу часу,а "марафет", а до кінця весілля треба бути зіркою.
Таємниця Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Весільний переполох

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість