Глобальні оголошення!

Худнемо

Модератор: Yummy mummy

Re: Худнемо

Повідомлення Kskz » 04 серпня 2013, 10:59

Sms написав:От і все. Але зараз вага встала як слон на переправі.... Треба обмежувати порції певно трошки. Бо кількість енергії яку їм не використовується і відкладається де-ніде. Мій ідеал ще 10 кг. Розумію , що в такому ж темпі не вийде, однак треба до Дня народження, яке в грудні, хоч половину скинути :)

Порціі обмежувати не вихід, від того кількість калорій знизиться і буде заповільнюватись обмін речовин. Краще злаки і фрукти забрати на першу половину дня, при схудненні в другій половині дня краще істи мясо (рибу, яйця) та овочі (некрохмалисті) в необмеженій кількості.
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення гра з вогнем » 04 серпня 2013, 17:36

я колись на одних помідорах набрала 10 кг. не знаю крохмалисті вони чи ні :confused:
зараз теж схуднути не можу ніяк :cry:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Kisja » 05 серпня 2013, 08:31

гра з вогнем написав:я колись на одних помідорах набрала 10 кг. не знаю крохмалисті вони чи ні :confused:
зараз теж схуднути не можу ніяк :cry:

Я вже десь чула, що від помідорів поправляються
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення Лілько-шпілько » 22 серпня 2013, 15:58

Привіт Всім любителям здорового способу життя,і тим кого хвилюють лишні кілограни. Запрошую Всіх з 26 по 31 серпня 2013р на безкоштовне тестування нового тренаженого залу PowerGym що відкривається за адресою Лучаківського 6. (Це біля 16-ти поверхівки,і церкви св. Йосафата)
Більш детальна інформацію можете дізнатись за тел.
098 шість 78 I5 99
096 вісім 034I98
Лілько-шпілько Офлайн

Повідомлення Shalimar » 22 серпня 2013, 21:26

гра з вогнем написав:зараз теж схуднути не можу ніяк :cry:

я знаю, як
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Сергій_Масажист » 22 серпня 2013, 22:40

Доброго вечора всім користувачам форуму !
Звичайно багатьох жінок турбує проблема зайвої ваги, а для того щоб скинути зайві кілограми не обов'язково сидіти на дієтах, ізнуряти себе великими фізичними навантаженнямя.
Всього навсього включаєм логіку і все буде в порядку!
Для початку прослідкуйте за тим скільки ви їсте і що саме! Кількість не означає якість і наоборот! Харчування повинно буди різноплановим і без переїдань! Сам по собі шлунок людини з розмір 1-2 кулчки людини, і просто підставте кількість їжі яку ви з'їли за раз з розмірами вашого кулачка(1-2). І зробіть висновок на скільки ви переїдаєте! Звичайно якщо ви одразу уріжете свій пайок до тих мінімальних об'ємів їжі то в вас буде постійне відчуття голоду. Тому все потрібно робити поступово. І з часом розмір вашого шлунку стане меньше,що буде приводити до скоршого наїдання, і в процесі життя( робити мінімальні фізичні навантаженння, не просто сидіти на місті а щось робити) і може не за 1-2 місяці, трохи довше, але вага буде становитись в норму і ви самі за собою побачете, як меньше ви стали їсти!
Але в такій справі головне не зірватися, бо 1-2 переїдання всі ваші старання можуть піти на смарку !
Сергій_Масажист Офлайн

Повідомлення Natalinda » 22 серпня 2013, 22:52

Сергій_Масажист повністю вас підтримую щодо того що можна звикнути непереїдати. Суджу по собі, якщо раніше я обовязково на якихось застіллях з морем страв мусила спробувати всі страви хоч по трошку, то зараз на половину навіть не дивлюся, саме з причини що я наїлася і більше не хочу. Але як я до цього дійшла щось не можу сказати толком. Не ставила собі за мету - то точно. Але от вага стоїть собі на місці і все. І ні туди (на щастя) і ні сюди (нажаль)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Сергій_Масажист » 23 серпня 2013, 09:24

Natalinda написав:Сергій_Масажист повністю вас підтримую щодо того що можна звикнути непереїдати. Суджу по собі, якщо раніше я обовязково на якихось застіллях з морем страв мусила спробувати всі страви хоч по трошку, то зараз на половину навіть не дивлюся, саме з причини що я наїлася і більше не хочу. Але як я до цього дійшла щось не можу сказати толком. Не ставила собі за мету - то точно. Але от вага стоїть собі на місці і все. І ні туди (на щастя) і ні сюди (нажаль)

Ну тоді можливий варіант з гормонами. Ви коли небуть перевіряли кров на гармони ???
Або є же 1 варіант. Якщо на вашому тіли не тільки зайва вага , а й целюліт(апельсинова корка,це також може буди причиною, чому ви не можете зкинути вагу).
Бо целюліт це застойний процес в живленні жирової тканини, і тому грубо кажу організм не може брати поживні речовини з тої ділянки, і як би сильно ви не займались спортом, або наоборот мало їли вага не зійде!
Ось ссилка на вікіпедію (вибачайте на російській мові,подібного на українській не знайшов).
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Сергій_Масажист Офлайн

Повідомлення Kskz » 23 серпня 2013, 09:42

Я би сказала, що тут діло не ті в тому , щоб "не переідати". А в тому що ми імо, скільки і в який час дня. Не переідати можна так, що на вечерю чай з двома печеньками, вроді і не переів, але від такого ми будемо тільки шкодити своєму організмові, тормозити всі обмінні процеси, швидко старіти, появиться целюліт, хоча вага може зменшитись трохи, за рахунок малоі кількості калорій і за рахунок м'язів. Зменшення ваги при неправильному харчуванні не позбавить нас від дряблоі шкіри, целюліту. Важко позбутись целюліту якщо з харчуванням не все в порядку і масажи тут слабо допоможуть. А якщо харчування правильне і ще плюс спорт, з грамотним тренером, то тут масажу не треба буде, ну хіба є багато лишнього часу і грошей.
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення Сергій_Масажист » 23 серпня 2013, 10:11

Kskz написав:Я би сказала, що тут діло не ті в тому , щоб "не переідати". А в тому що ми імо, скільки і в який час дня. Не переідати можна так, що на вечерю чай з двома печеньками, вроді і не переів, але від такого ми будемо тільки шкодити своєму організмові, тормозити всі обмінні процеси, швидко старіти, появиться целюліт, хоча вага може зменшитись трохи, за рахунок малоі кількості калорій і за рахунок м'язів. Зменшення ваги при неправильному харчуванні не позбавить нас від дряблоі шкіри, целюліту. Важко позбутись целюліту якщо з харчуванням не все в порядку і масажи тут слабо допоможуть. А якщо харчування правильне і ще плюс спорт, з грамотним тренером, то тут масажу не треба буде, ну хіба є багато лишнього часу і грошей.

Ну тут звичайно думка є в кожного своя, займаюсь масажем вже не перший рік люди результатом довольні. Застойний процес сам нікуди не діниться.
А про харчування я звами згоден, я вже казав ,що харчування повино бути сбалансованим,а не печеньки та ковбаски їсті, звичайно так нікуди нічого не подіниться, при надлишку одних елементів і не хватці інших!
Сергій_Масажист Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість