що вона не так масаж поясниці робить...ну така вже я є свиня. то добре що була знайома акушерка то все робила вона. Але я дуже щаслива що була не сама, просто так мені було спокійніше і я знала що вона мені вмерти не дасть, вона така що підняла б пів тернополя. Однозначно треба йти і не так важливо щоб це був чоловік, бо більше душевно я близька з мамою то тому була з нею. Муж не в обіді.
). А я спершу теж не знала, чи треба мені там буде чоловіка чи ні (думала, що вся його місія буде тримати мене за руку, і казати, що все буде добре
), але вже після зрозуміла, що таки треба було і дуже. Рада, що ми були тоді разом.
)
і вони це переживши всіх агітують. Я дуже рада, що світові погляди і в нашому випадку і в Україні в цьому питанні змінилися по відношенню до минулих років і партнерські пологи набули такої відкритості, популярності. Я двома руками ЗА!
Він і поперек масажував, у заговорював, і всякі пози пропонував, і воду давав попити. Боявся від мене відійти, то як захотів в туалет, то бігом біг туди і назад. Вже при потугах ноги мені згинав вище, а потім голову піднімав і підбадьорював.
, але я вперто не хотіла. Все решта мене задовольняло і не дратувало. Подавав воду, не відходив ні на мить від мене, тримав за руку. Розмовляв з лікарями, питав, що роблять і для чого. Одне слово, мені було приємно і спокійно від того, що він був поруч. 
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість