Глобальні оголошення!

Оххх, горщик!!!

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Оххх, горщик!!!

Повідомлення TYulia » 15 серпня 2013, 09:14

ми ще до того діла зовсім не брались, але мені на очі попалась ця тема, то вже всі сторінки перечитала :hi: Бачу та справа туалетна досить важка. А підкажіть мені, будь ласка, який горщик краще купувати? на які нюанси звертати увагу? Чи то треба щоб до горщика ще розважально-музикальна панелька була? Бо то ж треба, щоб трохи посидів-подумав, а я не уявляю як своє шило на одному місці навіть хвилину втримати. Певно серйозно тою справою ми займемся аж на наступну весну-літо, але думаю десь на рік вже якись горщик купити, щоб хоч зорово привикав:-)
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Кокетка » 15 серпня 2013, 11:27

у нас був музикальний горщик , у старшого) тож пока сидів думав воно не грало бо реагуе на вологу музика, починає пісяти воно починає грати, а він перестає пісяти, бо думає де та музика, а не можна перебивати той процес, тож ми через пару тижнів зробили звичайний горщик а ту всю панель викинули, пісяти то пісяти , не тре там забав, хлопчики мої привчилися швидко, старший у 1,6 а маленький десь після 1,4, але ми підгузки вдягали лиш на вулицю, а дома ні
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення taranjka » 15 серпня 2013, 12:41

TYulia коли прийде час і розуміння, то всидіти зможе ради такого діла :yes: горщик то горщик )
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Ulkanet » 15 серпня 2013, 13:16

TYulia у вашому віці, малий часто пісяє коли пє водичку чи кампот . тому можна його посадити на горшок і дати попити. я так робила в ввашому віці, і мала так була привчилася пити на горшку і через раз пісяти. :hi:
а потім ми переїхали у вересні в квартиру без меблів, і місяців ще зо два-три докуповували меблі і коври. а підлоги в нас всі з плитки :cray: от я і вдягла її в памперс . і всі зусилля пішли нанівець. :cray: :cray: :cry: :cry: :cry:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення TYulia » 15 серпня 2013, 14:07

я десь краєм вуха чула, що є якісь горщики для хлопчиків спеціально. То яка в них різниця?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Natalinda » 15 серпня 2013, 16:20

TYulia для хлопчикув то з таким горбиком посередині
Зображення
А ще отакі штуки є)))) щоб настоячи відразу привчати хлопчика
Зображення

До речі якось сиділа і думала, чого ж то тих хлопчиків так тре стоячи вчити, то ж як маленькі, чудово пісяють сидячи :confused:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Таємниця » 15 серпня 2013, 22:48

Не підганяйте дітей. На все свій час! вони повинні зрозуміти, що і куди робити + контролювати свої мязи. моїй було рівно 2, коли ми з нею повністю порузумілиссь щодо горщика. Вона все зрозуміла, сама,і без плачів-нервів.
Таємниця Офлайн

Повідомлення flower » 16 серпня 2013, 08:18

Двчатка, а діти зразу ваші і пісяти і какати просяться? Моя пісяти давненько проситься і на унітаз і на горшок і на травичку, а от какати то для нас трагедія. Вона боїться, тримає до останнього, за день позовів багато буває, вона стримує. В наслідок купа замащених трусиків. Як покакала раз на горшок то такий плач підняла, бо ту какашку побачила. Так же було як ходила без трусиків і на землю ото все впало. Я їй пояснюю, що какати треба і кажу молодець, коли це зробила і прошу щоб казала мені коли хоче, бо потрібно на унітаз. Каже добре і далі своє робить. Не знаю як її навчити і дати зрозуміти, що попа і ноги чисті будуть після такого правильного какання, бо для неї трагедія бути замащеною.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sms » 16 серпня 2013, 13:09

а може проблема в закрепах? може вона зовсім не как боїться, а того, що її болить чи викликає неприємні відчуття?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення flower » 16 серпня 2013, 14:24

Ні закрепів у нас нема. Був раніше дисбактеріоз, какала раз в 3 дні, але ми його вилікували.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей