Глобальні оголошення!

Як ви ставитесь до зберігання всяких дитячих писульок...

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: а як ви ставитесь до зберігання всяких дитячих писульок.

Повідомлення mari » 29 липня 2010, 21:03

Усе зберігаю. Люблю це, ціную і насолоджуюсь! Кладу в спец.обліплені малої дитячимии малюнками коробки!!! Кохаюсь в дитячій творчості :heart: Наївній. простій. довірливій і щирій.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 29 липня 2010, 21:05

Раджу вести щоденник вагітності, на жаль сама не вела. Та це лише тому що я весь час вчилась. Через 1 міс. після пологів вийшла щоб довершити 6 курсу мед інституту. :???:
а так б хотіла зараз почитати...
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення pepi » 01 вересня 2010, 11:20

Дуже позитивно, таке повинно бути в любій сім"ї- так приємно коли ти дорослішаєш і твої батьки дають тобі почитати або передивитись власні малюнки з дитинства, послухати записи утрєнніків або розповіді віршиків. У мене збереглись декілька таких записів- ще з моєю покійною бабцею- це так класно , відразу згадується той час дитинства. :good: :lol:
А ще добре коли в школі учетилі дають завдання написати в зошит бачення свого майбутнього , все це зберігають на протязі декількох років , а потім дають почитатив в 11 класі .........
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення Перлинка » 26 вересня 2010, 21:31

Мені було цікаво десь у підлітковому віці,копирсатись у всяких дитячих писульках,перечитувати чернетки з творами .Але зараз все це однозначно не цікаво,давно сказала мамі повикидати,хоч вона багато всеодно зберігає.Я маю дуже теплі спогади про дитинство,шкільні роки,часто згадую,але не люблю зберігати весь цей мотлох,ще писульки писульками,там перші (і останні) статті та фото в газетах,а от сувеніри просто ненавиджу.Надаю перевагу тільки практичним речам.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mala-karta » 26 вересня 2010, 23:53

Перлинка написав:Мені було цікаво десь у підлітковому віці,копирсатись у всяких дитячих писульках,перечитувати чернетки з творами .Але зараз все це однозначно не цікаво,давно сказала мамі повикидати,хоч вона багато всеодно зберігає.Я маю дуже теплі спогади про дитинство,шкільні роки,часто згадую,але не люблю зберігати весь цей мотлох,ще писульки писульками,там перші (і останні) статті та фото в газетах,а от сувеніри просто ненавиджу.Надаю перевагу тільки практичним речам.

о, хоч хтось мене розуміє :)
все точно так само :) навіть про сувеніри :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Mary Awa » 13 липня 2011, 18:24

Мама збрегла цілу колекцію перших "карлячок" :grin: Такі різні смішні чоловічки з ручками і ножками-патичками :lol: Відкритки, які ми робили на трудовому навчанні в школі і дарували батькам до різних свят. Я, коли була маленька, то не розуміла чому вітають з 8-м березня, а з іншими датами ні. Намалювала відкриточку і питаюся в мами: "мамо, а який сьогодні день?", мама каже:" 12 червня", а я так урочисто :"Мамо, вітаю вас з 12 червня!" :grin:
Mary Awa Офлайн

Повідомлення mavpusya » 13 липня 2011, 19:18

Mary Awa :гуд: :lol:

Я зберігаю свою підшивку малюнків із дитячого садочку. Перші зошити. Табелі. Чоловікові перші зошити і табелі теж. Свої зошити із фізики і хімії. :crazy: Раптом, дитині згодяться. Дуже в нас класні вчительки були, багато цікавого матеріалу і все доступно та ясно. А, ще найкращі твори із літератури зберігаю. Я ще та писака була. :lol: Твір писався в чистовик, коли після чорновика в мами виходила сльоза :grin: Зберігаю талончики із місць, що мене вразили. Місця багато не займають, а спогади накатують цунамі від того папірця.
От сувеніри і м"які іграшки не переношу, навіть дитячі і любимі колись. Все спалили. :?
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Mary Awa » 13 липня 2011, 19:31

У мене ще є пакет "щоденників", які я почала вести десь із 16р. Але я стараюся їх лишній раз не перечитувати, хіба коли поплакати хочеться :grin:
Ще пару сумок на стриху моїх конспектів - і жаль викинути (стільки праці), і нікому не віддаш (молодшим курсам), бо почерк "справжнього лікаря" :crazy:
Mary Awa Офлайн

Re: Як ви ставитесь до зберігання всяких дитячих писульок...

Повідомлення xtremeshammy » 23 січня 2025, 14:27

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Як ви ставитесь до зберігання всяких дитячих писульок...

Повідомлення xtremeshammy » 01 лютого 2025, 12:35

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей