Розкажу вам ще свою історію. Сьогодні була в Сільпо на дружбі брала деякі продукти, ну позицій 5-6 загалом. А ще в мене є така привичка я завжди собі підраховую приблизну суму, яка має вийти на касі поки складаю продукти в кошик.(мала біля себе тільки 60 грн) От підрахувала я мало бути в районі 58-60 грн, підійшла на касі вибило суму 66 з копійками, думаю ладно, попросила просто відняти одну позицію в чеку, щоб вийшла менша сума і я могла розрахуватись. Вона відняла, дала здачу, а потім я йду помаленько і вдивляюсь в чек, а там ціна за майонез великий 380г 18 грн з копійками, (думаю може просто забули ціну змінити) але такого не може бути

покликала адміністратора, він подивився цінник з товаром співпадає, а то виявляється вона мені вибила 2 шт.

а не 1 і коли я підійшла на касу то навіть не вибачилась (думала пройде) просто віддала гроші і все, ніби то так має бути!!!!!

То добре, що я ще брала невелику кількість продуктів, а хто бере на 300 чи 500 грн. то полюбому того навару не замітить, так що будьте дуже пильними і обережними бо дурять на кожному кроці!!!!!!!!
Ну все, виговорилась трохи, аж полегшало
))))))))