Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
А то по ходу без дна:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Модератор: ksana

, інколи фото з сайту і реальні таки відрізняються). А раптом хтось замовляв такі ж самі речі, як я, і мене вже гріє думка, що все так швидко все приїхало, а це було не моє, а чуже(( Пропозиція для Златополі: в цій темі писати (якщо не важко
), кому що приїхало, коли виставляєте фото. Наприклад: "Годинник для Люсік", "волосся для Дрібчик" і т.д., бо дуже багато запитань типу "а це моє там і там?", "а це вже моє приїхало на 4 фотці?"
, і кожен буде знати, що йому приїхало, і що йому відправляють. Проте це лише моя пропозиція.

! поясочки теж красота
!! а от спіднички то жах, мені прислали розмір S, при моєму мінімум L
я плакаю
, тепер тре пристроювати, вони класні на вигляд шифонові , особливо подобається асиметричний низ, та халепа з розміром
(( ( бретельки з метеликом дуже гарно виглядають, ще не юзала та на вигляд гуд
)
то я накосячила) не придивилася що там лиш S і замовила
. Шарфік кльовий, такийййвеликий-я в нього вся замотатися можу-такесобі пареро!!!! Ліф теж суперовий, мені ідеально сів-ношу вже півдня майку з відкритою спиною і кайфую. Вкладка в сумку суперова-туда навіть мі нетбук влазе спокійно і всі необхідні причандалля-чо було 2 штуки не замовити.... Годинник дуже сподобався!!! Ободочок випробуємо, то розкажу.... Поясок білий мега крутий!!! Але отчогось не було моїх білих шлейок-ще не прийшли??? Ну короче в дорозі певно ще сумка шлейки браслетики,..о а термометр трохи бреше-а може то в мене температура сьогодні 36 і 2 лише??? Короче дуже велике дякую, я тепер постійний покупець 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей