Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення mari » 18 липня 2013, 08:48

Щороку купуємо англійську за приблизно 300 гр в 3 школі в книгарні. Вчимось по Оксфордській програмі.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення yasinka » 19 липня 2013, 13:51

Oksana, цю школу мій син закінчував. Я дуже задоволена.Високий рівень знань, методика викладання математики відрізняється, більше розвиваюча, англійська - в 5-му класі мій син "відпочивав", знань з підготовчої вистачало на 11-12. Наша вчителька Зелінська Марія Іванівна - справжня перша вчителька і директорка Катерина Михайлівна знає практично кожного учня, минулого року підтримувала учнів на вступних екзаменах до гімназії, поборів на школу немає (на клас - залежить від батьківського комітету, в нас ніхто нічого не вимагав, батьки були всі "притомні"), я б сказала школа дуже "сімейна". Гроші платяться щомісяця, певна встановлена сума, але я рахую це за плату за факультативні заняття після обіду. Єдиний мінус - якість харчування, можливо зараз в цьому плані щось змінилося. Після 4-го класу всі розходяться по різних школах, хто куди хоче. 11 чоловік з нашого класу пішли в гімназію Франка і зараз всі разом в одному класі.
В 1-му класі діти сплять. Придивитися до вчителя можна на останньому дзвонику. Підіть до школи, подивіться збоку на вчителя і на клас, який він випускає.
yasinka Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 73 раз.
Подякували: 47 раз.
Діти: Вже великий син і ще маленька доця

Повідомлення Oksana » 25 липня 2013, 00:01

yasinka дякую Вам дуже!!! Нам так виходить, що можливо школу прийдться вибирати на східному, а саме ця школа мені саме більше припала до душі, але хвилювалась, бо то просто якісь мої відчуття були, а конкретного нічого не знала про неї.
Дякую дівчатка всім, хто відгукнувся! Ви мені дуже допомогли і заспокоїли!!! :rose: :rose: :rose:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення mari » 04 вересня 2013, 08:37

phpBB [video]

Оригінально вирішили цього року запросити в 4 школу.
директорка, і вчитель співів, і здається одна старша жіночка то заступник директора, трудовик.
Словом- приходьте вчитись, в 4 школі точно цікаво.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення natalina » 11 вересня 2013, 08:57

Багато у школі залежить від керівника, в 4 школі дійсно мудрий директор (це Наталя Іванівна з відео).
А взагалі, при виборі школи, думаю, в першу чергу слід звертати увагу на те, хто буде першим вчителем дитини, саме в початкових класах дитина має навчитися здобувати знання і будувати взаємини в колективі.
natalina Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 21 раз.
Подякували: 20 раз.
Діти: 1

Повідомлення Sms » 11 вересня 2013, 13:59

Рідна школа :)))))
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Русік » 16 вересня 2013, 10:37

А де ця школа на Східному знаходиться?
І які ще є школи пристойні на Схдіному, недалеко від Обнови? Бажано з недільною школою
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Marichka » 16 вересня 2013, 10:49

На Східному до Обнови найближча, напевно, 10 школа,за нею,трохи дальше є 15 і 17 школи.17-сильніша була і вимогливіша,з поглибленим вивченням іноз.мов.Також гарна економічна школа.Розміщена в садочку-вона лиш початкова.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Марійка Л » 26 вересня 2013, 22:52

Дівчата підкажіть а школа на східному з поглибленим вивченням іноземних мов і з групою продовженого дня ,де знаходиться? Просто вибираю між 17 і єкономічною ( тою що до 4 класу) а тут прочитала ще про школу цю платну з поглибленним вивченням іноземної мови! :bye:
Марійка Л Офлайн

Повідомлення Sms » 26 вересня 2013, 23:55

Можу написати про початкову школу (до 4 класу) на Східному. Обидва племінники там вчилися, верніше, один ще досі вчиться, а другий у 8 класі Української гімназії. Підготували малого до гімназії грунтовно. Правда літом перед вступом всією сім'єю задачки з екзаменаційних білетів розв'язували, бо там :impossible: вимоги ого-го! Але поступив сам, без хабарів і всього решти. Другий, молодший задоволений вчителями і школою загалом. Вчителі вічливі, уважні, стають друзями для дитлахів! Я на Новорічний ранок прийшла зимою з малою. Та проснулася і вимагала циці, то якась вчителька завела мене в особистий кабінет і надала його у експлуатацію , щоб нагодувати малу в тиші:) Хоч я про те не просила і могла б погодувати й на коридорі :) "Мелочь, а приятно :)"
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість