Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення TYulia » 17 липня 2013, 23:03

fajno написав:Тиснути на живіт?

мены теж так помагали. Добре, що лікарка мала мяку чи то щасливу руку і все в результаті дуже добре. Хлопчик був дуже великим, то треба було помогти. Оце "тиснення на живіт" це можна сказати одна функція, яку виконала та лікарка, з якою я домовлялась. Але виконано було добре, за що їй велике словесне і фінансове спасибі)
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення katia » 18 липня 2013, 00:38

Народжувала на Замковій. То мене виписали,а неонатолог не хотів виписувати дитину,бо не заплатили :ireful: Більше ніхто не вимагав. :yes:
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення lenochka » 18 липня 2013, 11:36

Natalinda написав:а можна поцікавитися чого ж ви вперто хотіли заплатити коли лікар відмовлявся?

чоловік мав гроші. ми ше як йшли на роди я йому все чітко сказала шо і скільки кому. але якшо все добре. а якшо буде тяжко то вже глянеш на око. він в мене все би віддав аби було добре. потім я пожалкувала шо дала. коли чула висновки.... роди стрімкі були і я спочатку тужилась на ліжку, а коли переходила сама на крісло малий вже в проході був.. добре шо я підготувалась до родів шо все знала. я їй кажу як я вилізу на крісло, вона каже сіла і ноги виставила, а я їй-сідати не можна... а вона- ну якось боком боком... а потім в малого були проблеми з шийкою. це вже мені сказала професорка ( вона зара в Києві). але тепер все добре.
lenochka Офлайн

Повідомлення TYulia » 18 липня 2013, 17:29

я народжувала на бамі. Та лікарка, з якою ми домовлялись одразу після народження дитини сказала чоловіку (він був зі мною на пологах) скільки кому платити, якщо не помиляюсь, бо не дуже вникала - акушерці 400 грн, черговій лікарці (Шмайці) здається 200 чи 250, санітарці 50, дитячій лікарці, та що буде вести мого малого 250, за себе нічого не казала. Може я ще когось забула.Ще чоловік дав 50 чи100 дівчинці, яка певно інтернатуру проходить, бо вона зі мною, з нами вже наприкінці сиділа,коли вже ніби потуги починаються, але ще не на кріслі, вона така приємна була,хотіла помогти. Гроші вона не хотіла брати, не подумайте про неї погано :wink: , то ініціатива мого чоловіка.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 18 липня 2013, 18:39

щоразу вражає, до чого щастя від народження бебіка доводить... :crazy: :crazy: гроші не те що роздають, а ще просять щоб брали :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 18 липня 2013, 21:24

taranjka Мій теж на радостях всім роздавав :crazy:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення sky » 18 липня 2013, 22:09

мiй теж аж забагато всiм дав,на радощах що родилась доця I знами все добре.
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Sms » 18 липня 2013, 23:14

TYulia написав:Та лікарка, з якою ми домовлялись одразу після народження дитини сказала чоловіку (він був зі мною на пологах) скільки кому платити,

В шоці... На Замковій мені не те що не озвучували суми, але й якось ніяково брали конверти. А цього року на день народження малої поїхали до лікарки, завдяки якій народилась моя доня з квітами:) Я щиро хотіла ще раз подякувати їй за здорову дівчинку, бо якби не вона, я б сама не народила і мене б прокесарили. Дитина здорова і я народила природньо. Я вдячна цій людині! То вона була в шоці і спитала чи не треба мене подивитись. Короче вона думала, що я приїхала тільки через це!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення flower » 18 липня 2013, 23:36

Я родила на Бамі, скільки хотіла стільки і "дякували") Ніхто нічого не вимагав. Єдине мені не сподобалась неонатолог, старша жінка, заввідділом дитячим здається. По ній явно видно було, що хоче грошей. Приходить зла, лякає різними діагнозами непонятними, виписувати не спішить. А як даш пару рублів в карман зразу ставлення міняється, діагнози стають вже не настільки страшні, тон добріший стає.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення TYulia » 19 липня 2013, 08:53

Sms написав:В шоці... На Замковій мені не те що не озвучували суми, але й якось ніяково брали конверти.

Думаю, то залежить не так від пологового будинку як від конкретних людей. За Замкову я чула дуже протилежні відгуки. Знайомі народжували там, то чоловік питав лікаря скільки дати йому, той сказав "скільки дасте", то чоловік дав чи 600 чи 800 грн, то той лікар сказав, що то мало і має бути 1000 чи щось таке.

Цю тему можна перезвати на "скільки грошей дати в роддомі" :hi:
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість