Liza » 19 липня 2013, 17:45
я недавно вчергове переконалася в доброті та людяності моєї улюбленої приватної гінеколога - Н.І.Яросевич (м.ц."Біосан").
колись вона мене вилікувала від безпліддя, потім я до неї (і де ще одної іншої лікарки) зверталася при першій вагітності, коли засумнівалася в лікарці з ЖК (обидві альтернативні лікарки мене заспокоїли), після того я до неї не зверталася кілька років, поки не вдарив грім (невеличкий). у мене виникла скарга, вислухавши котру лікар з ЖК одразу призначила ліки (3 шт.), не оглянувши мене. я з цим звернулася до Н.І.Яросевич, котра мене прийняла екстренно в день звернення (я їй вдячна, що вона знайшла таку можливість вклинити мене в свій щільний графік), оглянула - і добре, бо з тих 3-х ліків, сказала, можна одне використати + 1 шт. інше.
крім того дана лікар допомогла моїй хорошій знайомій позбавитися статевої інфекції, іншим НЕзнайомим (на іншому форумі я читала), як і мені, допомогла стати мамками. одна з тих незнайомих панянок ще приватно у мене запитувала деталі щодо прийому у цієї лікарки, а потім я побачила "вагітну" лінієчку під дописами цієї панянки на форумі (назву форуму і її ім"я пам"ятаю).
мама-спецназ