Глобальні оголошення!

Чи можливо заробити на житло самостійно?

Re: Життя з батьками і окремо - що краще?

Повідомлення mariana » 12 липня 2013, 19:14

Не обов"язково мати свій бізнес щоб заробити на квартиру в Україні, маю кількох знайомих, які починали з простих менеджерів в банку, а зараз круті боси в солідних концернах, правда живуть вже в Києві, але достойне житло вже собі придбали з зарплати. Але робота в них займає справді багато часу. Тут ще такий фактор - чим більше місто, тим є більша можливість знайти достойнішу і високооплачувану роботу, Київ чи Одесу важко порівнювати з Тернополем, не готові ще тут платити достойні гроші, бо завжди можна знайти дешевшу робочу силу. Вот ще приклад, мій брат, родом з районного центру, одружився, переїхали жити в Київ з дружиною ще 10 років тому, бо в Тернополі себе не бачив, зараз працює в нафтовій галузі, квартиру вже заробили , тепер будинок будують під Києвом. Але дівчата мені здається ще як кому повезе в житті - це теж немаловажний фактор!
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Золота Осінь » 12 липня 2013, 21:13

Ksenija написав:Щоб не бути голослівною - в знайомого відеооператора ще два роки тому вартість за весілля становила 900$ (працює в Тернополі)

Ого, великі ціни. У нас зараз вдвічі дешевше.
Золота Осінь Офлайн

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 21:57

flower написав: тим більше, якщо ви працюєте у сфері торгівлі, то кому як не Вам знати за що платиться нашій податковій :rose:

Та платиться, звичайно, той податок, який передбачений законодавством. Хіба це так багато?
kruana Офлайн

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 22:03

Natalinda написав:Я тоже таких знаю) Знаю і таких що ПП і показують нулі в податковій)))
Ну і твій знайомий відеооператор мав мати стартовий капітал далеко не 10 тисяч гривень)

Навіщо нулі? Податок щомісячний, який треба заплатити в податкову, не такий вже й великий. Мій племінник ще під час навчання в університеті зареєструвався приватним підприємцем, сплачував те, що передбачає податковий кодекс, згідно з його діяльністю, працював фрілансером графічним дизайнером, місячний прибуток становив від 2000 до 3000 доларів, це не перевищує дозволений дохід 2 гррупи. Зараз, правда, облишив цю діяльність, переїхав у Київ, працює на приватну фірму. Зарплата більша. Але й видатки більші. Зате задоволений тим, що має можливість розвиватися. Все ж фрілансери мають певну асоціальність.
kruana Офлайн

Повідомлення Yummy mummy » 12 липня 2013, 22:42

Дівчата а що для вас значить чесно заробляти? Бути чесним перед державою? Платити податки державі? Державі яка чхала на нас всіх, яка створила всі умови щоб чесно було просто не можливо заробляти? Вони ж поробили такі закони, що чесно (законно) реально ні в якій галузі не можливо працювати, заробляти, а тим більше до чогось доробитись...Яким би не був вид діальності завжди є якісь служби які його перевіряють, і звичайно як захочуть примахатися то знайдуть до чого, навіть довго не шукаючи......
Чи той працівник якого роботодавець не хоче (зі своїх власних на то причин) реєструвати законно і платить в конверті, то він получається не чесний. Чи навіть сам працівник не хоче оформлятися законно , бо наприклад має якусь допомогу чи ще іншу роботу, і не хоче й так з того мізеру (який так важко дається) сплачувати податки - то він тоже не чесний?
А той держслужбовець, що чесно сплачує всі податки і отримує 1-2-5 тис. кому як повезло, він чесний....? Тільки питання щоб зараз в нас попасти на державну роботу треба сплатити дуже навіть не маленький хабар .....Це ж тоже получається не чесно.....
Щось я не пойму про яку чесність і перед ким ви говорите???
Особисто для мене заробляти чесно ( а на квартиру чи на хліб без різниці) це коли людина просто порядна, не думає як збрехати чи вкрасти обдуривши когось, надути когось, кинути, збагатітися за чийсь рахунок, думаю тут треба бути чесним в першу чергу перед собою....
І взагалі яка різниця як хто заробив ( я не говорю про якісь махінації, крадіжки, кидалово) , чи яка різния чим - хто головою, хто руками, і яка різниця де - в Україні, в Тернополі, Польщі чи то дальній зарубіж....?
Головне що люди прийшли до того що їм необхідно влаштовувати своє життя самостійно, заробити на потреби вже своїх власних сімей, а не надіятися на чиюсь допомогу і чекати коли перепаде щось від батьків, або ще краще що батьки заробітчани мають їх годувати.....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Yummy mummy » 12 липня 2013, 22:46

На прикладах своїх знайомих бачу шо тим кому щось дали - (кому освіту, кому роботу, кому квартиру, кому машину, а кому все разом взяте), то в них не має якоїсь мети покращити навіть те що вже їм дали, напевно думають як треба буде то батьки ще додадуть..Так і стоять на тому місці де їх поставили батьки, без цілей на майбутнє, вот їм зараз добре, тай і живуть сьогоднішнім днем...Чесно таких людей дуже шкода, бо батьки не вічні, а самі вони навіть не знають звідки беруться гроші...
А тим кому батьки реально не мали змоги допомогти , то з молодих років самі намагаються покращити своє матеріальне становише і саме головне їм це вдається, комусь легше, комусь важче і довше , але вдається.....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Галина » 12 липня 2013, 23:07

Трохи не в тему, але кортить написати, бо тут дуже багато говорять про те, щоб кидати роботу і шукати щось краще, перспективніше, а я з двома дітками дуже боюся залишитися без роботи і жити на одні чоловікові заробітки-підробітки...
Я все дитячо-юнацьке життя жила під пильним наглядом батьків (в основному тата) і бабусі. Кожен мій крок мав бути узгоджений з татом, як то кажуть крок вліво крок вправо розстріл. Про самостійність рішень не було і мови, в результаті я виросла як теплична рослинка незвикша приймати рішення і керувати своїм життям.
Зараз я з цим борюся (благо чоловік не контролює і підштовхує до самостіності), але мені дуже важко і дуже страшно кидати роботу не знаючи що буде далі, де і як шукати нову, чи справлюся я з цим...
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 23:19

Я теж була дуже мамина доця. Не бійтеся! Краще спробувати. Більше будете жалкувати про незроблене, ніж про те, що зробили, навіть якщо досвід буде негативним, це неоціненний досвід. Не помиляється той, хто нічого не робить. Але кидати роботу варто лише тоді, коли знаєте, чим хочете займатися далі.
kruana Офлайн

Re: Чи можливо заробити на житло самостійно?

Повідомлення Ulkanet » 13 липня 2013, 02:03

нашо кидати. поки в декреті, дати малу в садок в 2 роки і той рік шукати себе і пробувати що там хочеться. як не вийде то в 3 роки вийдете на роботу. а так всьо кинути і прапор в руки і назустріч поїзду - тоже не дуже розумно в нашій державі. тре завжди мати плани відходу і продумувати як себе підстрахувати.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Re: Чи можливо заробити на житло самостійно?

Повідомлення Радмила » 13 липня 2013, 09:43

Можна заробити на своє житло самостійно. Можна чесно. І без батьків. І без закордону.
Мій чоловік заробив. Сам , чесно сплачуючи податки. Не використовуючи праці найманих осіб, не обдурюючи людей. Лише завдяки своїй розумній голові.
Більше того нам не лише ніхто і копійки не дав. Ми лікували батьків. Секір мав рак 2 ступені. Самі розумієте, що це за кошти. Вкладали кошти в лікування своєї дитини, а воно було дуже недешеве. Та ще й тягнемо старшого його брата. Який в свої 50 з лишком, залишився балованою дитиною, що лежить пє пиво, а потім прибігає дай грошей, бо не вистачає на ліки.
А ще купували батькам побутову техніку, вставляли вікна і т.д.
Якби не було цих витрат, то мабуть давно мали б своє житло. А так тільки в цьому році нарешті виплатили дольову.Що то вартувало, тільки я знаю. 3 вихідних тата в році, Різдво, Паска, Новий Рік. І все. Робота від ранку і до ночі. Ми тата, бачили в двох станах - за компютером, або в стані вже не можу на дивані. Але все таки наш тато вдома. І з дітьми спілкувався.
А ще знаю одну жінку, яка працює викладачем, а ще веде особисті прийом як психотерапевт, то вона десь більше 8 тисяч має в місяць. а могла просто бути викладачем мати отих 2 тисячі і стогнати. а так їздить на своїй машині, живе у своєму будинку, і т.д.

Так що все дівчата відносне. Хто хоче шукає можливості. Мій чолові колись теж на пана в Польщі батрачив. А той йому сказав "ти ж інженір, ти маєш заробляти головою, що ти тут робиш?" І з того часу він заробляє головою. І дуже дякує тому пану за вчасну пораду.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей