Глобальні оголошення!

Чи можливо заробити на житло самостійно?

Re: Життя з батьками і окремо - що краще?

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 14:19

Dribchuk , податкова дійсно нічого не вимагала. Більше того було два випадки, коли податкова була нашим клієнтом. Вперше ще 2004 р, саме перед оранжевою революцією. Ми були готові, що можуть не заплатити. Але жодних проблем не було. Це правда.
kruana Офлайн

Повідомлення Ksenija » 12 липня 2013, 16:24

flower написав:Ми говорили про держслужбовців і про чесне заробляння Щодо в великих містах більша зарплата згідна, але і витрати там більші і ціни.

Dribchuk написав:Легко сказати "звільнитися з державної роботи і шукати прибутковіший варіант" - на скільки прибутковіший? на 1000грн? зможете відкласти хіба до пенсії на ту свою квартиру.

Ну, я теж про чесне заробляння говорю. І не закликаю всіх залишати державні роботи. Щоб не бути голослівною - в знайомого відеооператора ще два роки тому вартість за весілля становила 900$ (працює в Тернополі), на своє житло заробили два знайомих працюючи в приватних фірмах, правда в Києві, їм зараз по 30, один - з економічною освітою, другий - програміст, працюючи на себе через і-нет можна добре заробляти веб-дизайнерам, програмістам.. Я звільнилась з держроботи, бо витрачаючи втричі менше часу заробляла більше, ніж отримувала зарплату... Та й дійсно, часто не такі вже й великі зарплати закордоном на низькокваліфікованих роботах, часто ж люди, які на заробітках економлять по максиму на всьому, щоб надіслати додому ту фінансову допомогу.
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення flower » 12 липня 2013, 16:38

То яким чином це чесно якщо податки не сплачуються? Так сам на себе, але таки обходячи державу)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 12 липня 2013, 16:44

Ksenija написав:в знайомого відеооператора ще два роки тому вартість за весілля становила 900$

Ksenija написав:на своє житло заробили два знайомих працюючи в приватних фірмах,

Ksenija написав:працюючи на себе через і-нет можна добре заробляти веб-дизайнерам, програмістам..

Ksenija написав:Я звільнилась з держроботи, бо витрачаючи втричі менше часу заробляла більше, ніж отримувала зарплату...

Це все платячи податки? Неотримуючи зарлбтньої зарплатні в конверті?
А загальна кількість твоїх знайомих яка?
Може ці 4 людей відносяться до
kruana написав:Читала колись, що лише 3-4 % людей можуть займатися бізнесом.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення flower » 12 липня 2013, 16:49

kruana написав: Flower, а у вас в цій галузі був негативний досвід?

А чому ви вирішили, що у мене досвід негативний? Я живу нормально і окремо, хватає :wink: Але говорю те, як є насправді. І тим більше, якщо ви працюєте у сфері торгівлі, то кому як не Вам знати за що платиться нашій податковій :rose:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ksenija » 12 липня 2013, 16:59

flower написав:То яким чином це чесно якщо податки не сплачуються? Так сам на себе, але таки обходячи державу)

Чому не сплачуються? За інших не знаю, чоловік пп, податки платить)
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Ksenija » 12 липня 2013, 17:01

Natalinda написав:Це все платячи податки? Неотримуючи зарлбтньої зарплатні в конверті?А загальна кількість твоїх знайомих яка?Може ці 4 людей відносяться до

Ну, чи платять вони податки, не питала, а прикладів насправді більше знаю, це те, що прийшло в голову...
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 12 липня 2013, 17:06

Я тоже таких знаю) Знаю і таких що ПП і показують нулі в податковій)))
Ну і твій знайомий відеооператор мав мати стартовий капітал далеко не 10 тисяч гривень)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Ksenija » 12 липня 2013, 17:08

Ну навряд, він відразу купляв дорогу відеотехніку і зразу брав такі суми за свою роботу, брат працює фотографом, починав з мильнички.
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 12 липня 2013, 17:17

Мій чоловік теж з "мильнички" починав, але на нормальну апаратуру пішли усі весільні гроші)
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість