kruana написав:Та не так багато в нас високопосадовців, які можуть брати великі хабарі.
Бо без житла в рази більше
Ясно, що важко у нас в країні живеться, і закони не такі, як хотілося б, і просвіту, здається, немає. Але були ще гірші часи. Просто не кожен здатен ризикувати і жити у стресових ситуаціях, не кожен сміливо може змінити усталений спосіб життя, відмовитися від тихого спокійного життя. Питання - що краще. Кожен тут обирає сам. Це як у школі. Хтось не уявляє, як можна не вивчити чогось, пасти задніх, а комусь байдуже до всього. А ще багато що залежить від емоційної налаштованості людини. Я у різних життєвих ситуаціях залишалася оптимісткою. На початку підприємницької діяльності було важко. У найскрутніші часи траплялися люди, які чимось допомагали: порадами, новими знайомствами, неоціненним досвідом. Мені дуже щастило на людей, які були поряд:працівники, клієнти, випадкові знайомі, які ставали добрими приятелями. Думаю, що і спілкування на цьому форумі дасть якийсь новий поштовх, а, можливо, я комусь стану у пригоді. 
Санепідемстанції доводилося платити. Але це були дуууже мізерні суми раз на рік. А податківцям за що?
kruana написав:У найскрутніші часи траплялися люди, які чимось допомагали
Повернутись до Сімейні стосунки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість