Ksenija написав:І ще...я теж не розумію, чому батьки "мають давати" роботу, житло і т.д...

Natalinda написав:Ksenija тобто спеціальність у більшості твоїх знайомих не відповідає нахилам?
.pan_kotskyy написав:flower, я більше говорю про теперішній час і наше покоління, молодих людей. Час наших батьків як на мене був значно важчий.
Ksenija написав:flower написав:як підняти? ще одну роботу шукати? що значить піднапрягтись?
звільнитися з державної роботи і шукати прибутковіший варіант
Alisa написав:Цікаво, а ті що так наполегливо стверждують, що в Укаїні реально заробити самотужки на власне житло вже на нього заробили?

Я згідна що сісти і чекати манни з неба то діло для слабаків і невдах, але в нашій державі все так закручено-замучено що без вкрав-обманув нічого не робиться і нормальні гроші не заробляються. Є ще і совісні люди, які просто не вміють так жити. От взяти мою бабцю, яка все життя пропрацювала вчителькою. Вона не розуміє чому я не хочу працювати в школі - в такому "святому" місці, на такій шанованій людьми посаді, на Державній роботі, нести добре-світле-вічне, гордитися з той прекрасної зарплати????
Як то можна йти десь на приватника працювати і заробляти в 3 рази більше, як то така прекрасна і поважна робота? А насправді????? Пропрацювавши школі зовсім не багато можу сказати що там не менше "купи-продай" ,як на ринку. Просто інші "товари" і інші розцінки.Повернутись до Сімейні стосунки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей